Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oscar Ödüllü Oyuncunun Enteresan Gelinliği Şaşırttı

Oscar ödüllü oyuncu Michelle Yeoh'un enteresan gelinlik tercihi sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Yeoh, nişanlısı Jean Todt ile evlendi ve gelinlik tasarımıyla gündem oldu. Schiaparelli markası tarafından tasarlanan gelinlik, alışılmışın dışında bir tasarıma sahipti. Michelle Yeoh, 2004 yılında tanıştığı Jean Todt ile 19 yıldır birlikteydi. Yeoh, Oscar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Asya kökenli kadın oyuncu olmuştu.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 12:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Oscar Ödüllü Oyuncunun Enteresan Gelinliği Şaşırttı

Oscar Ödüllü Oyuncunun Enteresan Gelinliği Şaşırttı

Oscar'a ve pek çok ödül törenine damga vuran, yılın en çok konuşulan filmi 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda'nın başrol oyuncusu Michelle Yeoh, 19 yıldır nişanlı olduğu Jean Todt ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Yeoh'nun giydiği gelinlik modeli gündem olmayı başardı.

'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' (Everything Everywhere All at Once) filmi, Oscar zaferinin ardından birçok ödüle layık görüldü ve tüm zamanların en iyi filmleri arasına adını yazdırdı. Filmin başrol oyuncusu Michelle Yeoh ise Oscar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak bu ödülü kazanan ilk Asya kökenli kadın oyuncu olmuştu.

60 yaşındaki oyuncu, 19 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Jean Todt ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. 77 yaşındaki Jean Todt ile 2004 yılında tanışan Yeoh, nikah töreninde giydiği gelinlik tasarımıyla gündeme geldi.

Schiaparelli markası tarafından tasarlanan gelinlik, alışık olduğumuz gelinliklerden çok farklı. Cenevre'de evlenen oyuncu, elbisenin detaylarını paylaşırken tasarımı 'Mutluluğun Yüzü' olarak nitelendirdi.

İşte o gelinlik... Oyuncu, bu yıl SAG Ödülleri'nde de Schiaparelli tasarımı giymişti. İtalyan tasarımcı Elsa Schiaparelli tarafından 1920'li yıllarda kurulan markanın tasarımlarında dudak, burun, göz ve el motifleri dikkat çekiyor.

Michelle Yeoh'un Kariyeri

Bu yıla 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' filmiyle damgasını vuran Oscar ödüllü oyuncu Michelle Yeoh, 19 yıllık nişanlısıyla evlilik kararı almıştı. Yeoh'un nikah töreninde tercih ettiği bir tuhaf gelinlik ise sosyal medyanın diline düştü.

Yönetmenliğini Daniel Kwan ve Daniel Scheinert'ın üstlendiği ve başrollerinde Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu ve Jenny Slate gibi isimlerin yer aldığı film, geçtiğimiz seneye damgasını vurmuştu. 1962 yılında Malezya'da dünyaya gelen ünlü oyuncu bugüne kadar birçok filmde rol aldı. Öyle ki henüz Oscar kazanmamış olması birçok film eleştirmenin dikkatinden kaçmıyordu.

Yıllarca kendilerini destekleyen ailesine teşekkür eden Michelle Yeoh, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Gelinlik Detayları

Gelinlik, sade bir dantel elbise üzerine saten korse şeklinde tasarlanmış. Ayrıca korsenin üzerine altın ve incilerle işlenen silüet de tasarıma ayrı bir hava katmış.

Gelinlik tam bir Picasso tablosu gibi değil mi? İşte Kylie Jenner'da gördüğümüz bu aslan 'detaylı' kıyafetin tasarımı Schiaparelli markasına aitti.

Yorumlarda buluşalım!