Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Orhan Osmanoğlu ve Sina Osmanoğlu Arasındaki Tartışma Sosyal Medyayı Salladı

Sosyal medyada salça satışlarıyla ve iddialı paylaşımlarıyla gündem olan Orhan Osmanoğlu, Sina Osmanoğlu'nun 'hanedan' ailesinden olmadığını açıkladı. Sina Osmanoğlu ise Orhan Osmanoğlu'na yanıt vererek tartışmayı sürdürdü.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 17:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Orhan Osmanoğlu ve Sina Osmanoğlu Arasındaki Tartışma Sosyal Medyayı Salladı

Sosyal Medyada Salça Satışlarıyla Gündem Olan Orhan Osmanoğlu

Sosyal medyada salça satışlarıyla ve iddialı paylaşımlarıyla gündem olan ve saltanat yıkıldığı halde kendisine ‘şehzade’ unvanı yakıştıran Orhan Osmanoğlu’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Sina Osmanoğlu’nun 'Hanedan' Ailesinden Olmadığı İddiası

Orhan Osmanoğlu, esprili paylaşımlar yapan Sina Osmanoğlu’nun ‘hanedan’ ailesinden olmadığını açıkladı. Sina Osmanoğlu’ndan da yanıt gecikmedi. Sina Osmanoğlu, Orhan Osmanoğlu'na yanıt verdiği paylaşımda birlikte çekildikleri fotoğrafa da yer verdi.

Kraliyet Üyeleri ve Magazin

Kraliyet üyeleri ana akım medyada oldum olası magazin malzemesi olmuştur. Yaşamları, prensler, prensesler, eski güçleri kalmasa da dünyanın ilgisini çeker, diziler filmler yapılır. Ancak bizde durum biraz farklı. Osmanlı ailesinin bir kısmı Twitter'da sürekli aktif. Ancak bir de son zamanlarda sosyal medyaya dadanan fake şehzade Sina Osmanoğlu ortalığı karıştırdı.