Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

OneDrive 3.0 ile Dosya Yönetimi ve Kullanımı Daha İyi Hale Geliyor

Tüketiciler ve işletmeler için trilyonlarca dosyaya ev sahipliği yapan OneDrive'a her gün 2 milyar dosya ekleniyor. Microsoft şimdi, web'de, Windows'ta ve Microsoft'un çeşitli Office uygulamalarında dosyaları yönetmeyi ve kullanmayı çok daha iyi hale getirecek birçok yaşam kalitesi iyileştirmesi ile birlikte işletmeler için OneDrive'da çalışma deneyiminin çoğunu elden geçiriyor.

Yayın Tarihi: 04.10.2023 19:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

OneDrive 3.0 ile Dosya Yönetimi ve Kullanımı Daha İyi Hale Geliyor

Tüketiciler ve işletmeler için trilyonlarca dosyaya ev sahipliği yapan OneDrive'a her gün 2 milyar dosya ekleniyor.

Microsoft şimdi, web'de, Windows'ta ve Microsoft'un çeşitli Office uygulamalarında dosyaları yönetmeyi ve kullanmayı çok daha iyi hale getirecek birçok yaşam kalitesi iyileştirmesi ile birlikte işletmeler için OneDrive'da çalışma deneyiminin çoğunu elden geçiriyor.

OneDrive'ın çehresi değişti

Microsoft, ana OneDrive web uygulamasını yeni Fluent tasarımıyla elden geçiriyor. Windows 11 arayüzü ve Office uygulamalarında yapılan son değişikliklerle daha yakından eşleşen bu tasarım, en son Dosya Gezgini tasarım güncellemelerine de uyum sağlıyor.

Sık kullanılanlar geldi

Belki de en kullanışlı eklenti, Windows 11, web üzerindeki OneDrive ve başka yerlerde dolaşacak OneDrive dosyalarını sık kullanılanlara ekleme özelliği diyebiliriz.

Kurumsal tarafa da değişiklik var

Birçok OneDrive kurumsal kullanıcısının istediği şeylerden biri de web üzerindeki OneDrive'dan herhangi bir belgeyi yerel masaüstü uygulamalarında açabilmekti. Microsoft bu özelliği Aralık ayında CAD dosyaları veya PDF'ler gibi şeyleri açabilme özelliği ile birlikte ekliyor.