Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Okan Buruk'tan Barış Alper Yılmaz ve Türk Futboluna Dair Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ın takımda kalmasını istedi ve Türk futboluna dair değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 16:37
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 16:37

Okan Buruk'tan Barış Alper Yılmaz ve Türk Futboluna Dair Açıklamalar

Okan Buruk'tan Çarpıcı Açıklamalar

Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, Avusturya kampında Anadolu Ajansı’na önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, son dönemde performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz hakkında, "Barış ile devam etmek istiyoruz. Bu seneyi burada geçirmesi çok önemli. Öz güven ve tecrübe, insanı daha ileriye götürüyor" olarak belirtti.

Geleceğe Dair Hedefler

Buruk, "Kendi hayalimi yaşıyorum. Galatasaray Teknik Direktörü olmak ve burada 2 şampiyonluk kazanmak benim için büyük bir mutluluk. Oyuncularımızla Galatasaray taraftarlarını mutlu etme misyonumuz var," diyerek geleceği hakkında bilgiler verdi.

Yabancı Sınırı İle İlgili Değerlendirme

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sınırında yaptığı değişikliğe de değinen Buruk, "Yabancı sınırındaki 12+2 kararı, tüm takımların elini rahatlattı," demekle birlikte, kararların tutarlılıkla sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

Kerem Demirbay ve Yusuf Demir'in Durumu

Kerem Demirbay'ın durumu hakkında sorulan bir soruya ise Buruk, "Kerem'in yerli statüsü devam edecek. İnsanların başka ülkelerde futbola başlamış olması, Türkiye'de oynama hakkını etkilememelidir," yanıtını verdi.

Türk Futboluna Dair Sakinlik Çağrısı

Son olarak Türk futbolunun biraz sakinliğe ihtiyacı olduğunu belirtan Buruk, "Herkesin birbirine saldırmasının ve kaosun Türk futboluna bir faydası yok. Umarım güzel bir sezon geçirebiliriz," diyerek sözlerini tamamladı.