Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Okan Buruk: Galatasaray, Şampiyonluk için Hazır!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında açıklamalarda bulunarak takımın güçlü durumunu ve transfer hedeflerini aktardı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 16:08
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 16:08

Okan Buruk: Galatasaray, Şampiyonluk için Hazır!

Okan Buruk Avusturya Kampında Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya'nın Liezen bölgesinde düzenlenen kamp süresince Anadolu Ajansı'na önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, mevcut kadronun şampiyonluk konusundaki kendilerine kattığı avantajı vurguladı.

"Takım Olarak Güçlüyüz"

Buruk, konuşmasında, "Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz. Bu büyük bir avantaj. Oyuncular beni tanıyor, ben de oyuncuları tanıyorum." dedi.

Transfer Süreci ve Yeni İsimler

Elias Jelert'in takıma katıldığını belirten Buruk, şu şekilde devam etti: "Birçok transfer çalışmamız oldu. Ancak transfer dönemi herkesin kafasını karıştırabiliyor. Süper Kupa maçıyla sezonu açacağız ve bu süreçte sabırlı olmalıyız."

Maçlık Hazır Olmak

Okan Buruk, kamp süresince iyi bir fiziksel hazırlık süreci geçirdiklerini ifade ederek, "Bu yıl takım içinde güçlü bir birliktelik oluşturmalıyız. Sezon öncesi motivasyonumuz yüksek." diye ekledi.

Icardi ve Diğer Yıldızlar

Tecrübeli teknik adam, Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin performansından oldukça memnun olduğunu belirtti: "Icardi, takım içinde lokomotif gibi oldu ve bu yıl da ondan büyük katkı bekliyoruz."

Türk Futbolu İçin Umut Verici Bir Sezon

Buruk, rakip takımların yeni teknik direktörleri ile oluşturdukları kadrolara atıfta bulunarak, Türk futbolunun daha ileride olması gerektiğini vurguladı. "Güçlü rakiplerle mücadele edecek olmak umut verici. Important olan Türk futbolunun daha ileri gitmesi. İşimize odaklanmalıyız."

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Zorluklar

Gelecek Süper Kupa maçına değinen Buruk, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zorluklarına dikkat çekti: "Gerçekten zorlu bir stat, burada oynanan bir maçta en iyi futbolu göremeyebiliriz. Ama stadyumun doluluğu atmosferi değiştirebilir."

Okan Buruk’un ifadeleri, Galatasaray taraftarlarını umutla dolarken, takım çalışmalarına hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor.