Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oğuzhan Koç, Afyonkarahisar'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Oğuzhan Koç, Afyonkarahisar'da verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hit şarkıları ve renkli sahne performansıyla alkış alan Koç, seyircilere teşekkür etti. Ayrıca, MXGP Of Türkiye MotoFest'te de sahne alan sanatçı, hayranlarını coşturdu.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 14:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Oğuzhan Koç, Afyonkarahisar'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Oğuzhan Koç, Afyonkarahisar'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

'Yok' ve 'Yok mu' şarkılarıyla dikkat çeken Oğuzhan Koç, sevilen şarkılarını Afyonkarahisarlılar için seslendirdi. Hayranlarının tezahüratları ve gösterdikleri sevgi karşısında duygulanan müzisyen, hit olmuş şarkılarının yanı sıra sahnede söylemekten zevk aldığı parçalardan oluşan renkli repertuvarıyla alkış aldı. Gecenin ardından konserden bir fotoğraf paylaşan Oğuzhan Koç, Beni tanıyanlara şarkılar söylediğim bir akşam. Teşekkürler Afyon notuyla seyircisine teşekkür etti.

MXGP Of Türkiye MotoFest'te Oğuzhan Koç Coşturdu

Afyonkarahisar'da Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen MXGP Of Türkiye MotoFest kapsamında yapılan festivalde Oğuzhan Koç şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Afyonkarahisar'da yoğun ilgiyle karşılaşan sevilen sanatçı, hayranlarının Domuz Gribi Ol şarkısına olan ısrarlarına dayanamayarak sevilen eserini okudu. Hayranları ile Afyon'da buluşan ünlü sanatçıyı dinleyen kalabalık kamp sandalyeleri ve masalarıyla konser alanını dolduruken konser alanındaki bin'den fazla kişi Oğuzhan Koç'un bestelerine eşlik etti.