Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özge Yağız: Diyetisyenlikten Oyunculuğa

26 Eylül 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özge Yağız, diyetisyenlikten oyunculuğa adım atan genç bir oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimini Adını Sen Koy dizisiyle yaşayan Yağız, Yemin dizisindeki Reyhan karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Şu sıralar Safir dizisinde rol alan Yağız, sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesine sahiptir. Son zamanlarda ise ihanet iddiaları ve estetik operasyonlarıyla gündeme gelmiştir.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 04:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Özge Yağız: Diyetisyenlikten Oyunculuğa

Özge Yağız: Diyetisyenlikten Oyunculuğa

26 Eylül 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi'nden mezun oldu. Asıl mesleği diyetisyenlik olan Yağız, rotasını oyunculuk üzerine çizdi ve bu konuda adımlar atmaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, Kanal 7 ekranlarında yayımlanan Yemin dizisinde "Reyhan" karakterini canlandırarak üne kavuştu. Bu diziden sonra Sol Yanım, İçimizden Biri ve Baba dizilerinde yer alan Yağız, şu sıralar Safir'de boy gösteriyor. Bu diziyle ekranlara dönen ve yıldızı bir kez daha parlayan oyuncu, sosyal medya pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyayı sallamayı başardı Sosyal medya üzerinden verdiği pozlarla gündem olan Yağız, hayranlarını etkilemeyi başardı. Hayranlarından kalp ve övgüler alan Özge Yağız, dünya çapında da tanınmaya başlayan bir isim... Özellikle Arap hayranlarının fotoğraflarına yorum yapması ise sevildiğinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Ihanet İddiaları

Iyiliği ve güzelliğiyle tanınan Özge Yağız, son zamanlarda ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Sevgilisi Gökberk Demirci ile ayrıldıktan sonra Burak Berkay Akgül ile ilişkiye başladığı iddia edilen oyuncu, bu iddiaları yalanladı ve sadece saygı beklediğini belirtti.

Estetik Operasyonlar

Özge Yağız'ın estetik operasyonlarla değişen görünümü de gündemde. Eski haline göre farklı bir görünüme sahip olduğu iddia edilen oyuncu, bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.