Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Öpüştükten Sonra Dudakları Yandı

Avustralyalı Ottie Clarke isimli bir erkek ilk buluşmada bir kadını öptükten sonra garip bir “yanma” hissi yaşadığını açıkladı. Kadının dudağında, dudaklarının geçici olarak şişmesine neden olan hafif tahriş edici maddeler içeren dudak dolgunlaştırıcı bir parlatıcı vardı. Programa gelen tepkiler de erkeklerin çoğunun dudak dolgunlaştırıcı parlatıcılar hakkında hiçbir fikri olmadığını ortaya çıkardı.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 17:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Öpüştükten Sonra Dudakları Yandı

Avustralyalı Ottie Clarke isimli bir erkek ilk buluşmada bir kadını öptükten sonra garip bir “yanma” hissi yaşadığını açıkladı.

Ottie Clarke ve arkadaşı Jake Craig flört hayatlarını podcastle anlatıyor.

Ottie Clarke flörtüyle buluşmada öpüştükten sonra dudaklarında yanma hissi yaşadığını açıkladı. İçten içe karıncalanma hissiyle boğuşan Ottie, bir an sevgilisine alerjisi olabileceğini bile düşündü ancak kısa süre sonra durum açığa çıktı.

Kadının dudağında, dudaklarının geçici olarak şişmesine neden olan hafif tahriş edici maddeler içeren dudak dolgunlaştırıcı bir parlatıcı vardı.

Jake de şaşkınlıkla, “Kızların dudak balmı sürüp, dudaklarını daha büyük göstermek için bilerek alerjik tepkiler verdirdiklerine inanamıyorum,” dedi.

Programa gelen tepkiler de erkeklerin çoğunun dudak dolgunlaştırıcı parlatıcılar hakkında hiçbir fikri olmadığını ortaya çıkardı.

Kadınlar ise parlatıcıyla olan düşkünlüklerini paylaşarak “Dudaklarının acıdığını söylediği anda dudak dolgunlaştırıcı sürdüğünü biliyordum!” ve “Sürdüğümde hiçbir şey hissedemiyorum ama görünüşünü seviyorum” şeklinde yorumlar yaptı.