Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ömer'in Reşat'ı Barış Falay'ın Eşi Kim?

Sevilen dizi Ömer'in Reşat'ı Barış Falay'ın eşi kim? Barış Falay'ın özel yaşantısı merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun eşi, kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar'dır.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 17:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ömer'in Reşat'ı Barış Falay'ın Eşi Kim?

Sevilen dizi Ömer'in Reşat'ı Barış Falay'ın eşi kendinden ünlü çıktı!

Meğer senelerdir birliktelermiş... Televizyonların en sevilen simaları arasında yer alan şimdilerde ise Ömer’in dikkat çeken ismi olarak öne çıkan Barış Falay’ın özel yaşantısı merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun eşinin kim olduğunu öğrenenler, kısa süreli bir şok geçirdi.

Oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ömer, son dönemlerin en çok konuşulan dizi projelerinden biri olmaya devam ediyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryo danışmanlığını yaptığı dizi, yeni sezonu ile reyting listesinde zirveye oynamayı sürdürüyor.

Dizinin sevilen karakterleri arasında yer alan ve bu karakter ile kariyerinde bambaşka bir kapıyı aralayan Barış Falay da izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Hikayesi gerçek hayattan esinlenilmiş olan Ömer’de ‘Reşat Ademoğlu’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu Barış Falay, kariyeri boyunca pek çok önemli yapımda boy gösterdi. Özellikle bir döneme damgasını vurmuş olan Medcezir’de canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınmış olan Falay, Ömer’in ardından arama motorlarına da konu olmaya başladı.

Falay’ın özel yaşantısını araştıran birçok izleyici, başarılı oyuncunun eşinin kim olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.

BİRÇOK PROJEDE ROL ALDI

Ömer’in babası Reşat Ademoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Barış Falay, şu ana kadar çok ses getiren pek çok projede boy gösterdi. ‘Aliye’ isimli dizide ‘Mücahit’ karakteri ile dikkat çeken Falay, sonrasında ise Ezel’de canlandırdığı ‘Kerpeten Ali’ karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Yanı sıra ‘Magazin Gazetecileri Derneği’ tarafından ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne de layık görülen Falay; Al Yazmalım, Medcezir, Paramparça dizilerinde de sevilen karakterlere hayat verdi.

EŞİ BAKIN KİMMİŞ

Barış Falay’ın eşi, kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar’dır. Çift 7 Temmuz 2006 tarihinde dünya evine girmiştir. Oyuncu çiftin, ‘Rüzgar Mavi’ ismini vermiş oldukları bir oğulları vardır. Son olarak Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı Netflix dizileri ‘İyi Adamın 10 Günü’ ve ‘Kötü Adamın 10 Günü’ yapımlarında rol alan Ronabar ayrıca; Benim Hayatım, Kırmızı Oda, Tatlı Küçük Yalancılar, Beyaz Gelincik, Kader Ayırsa Bile, Bir İstanbul Masalı gibi yankı uyandıran projelerde de boy gösterdi.