Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Odeabank'ın Yatırım Odaklı Podcast'i Her Hafta Yeni Bölümleriyle Dinleyicilerle Buluşuyor

Odeabank, Yatırım Odaklı Podcast'in yeni sezonuyla yatırımcılara bilgi sunmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 13:37
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 13:37

Odeabank'ın Yatırım Odaklı Podcast'i Her Hafta Yeni Bölümleriyle Dinleyicilerle Buluşuyor

Odeabank'ın Yatırım Odaklı Podcast'i Yeniden Başladı

Odeabank, yatırımcıların birikimlerini değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla hazırladığı "Yatırım Odaklı Podcast" serisine yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Ekonomi gazetecisi Güzem Yılmaz Ertem ev sahipliğinde gerçekleştirilen program, dinleyicileri yatırım dünyasına dair en güncel bilgilerle buluşturuyor.

Her Hafta Yeni Bölümler

Yatırım Odaklı Podcast, her hafta yeni bir bölümle dinleyicilere ulaşırken, Odea uygulaması, Spotify, Apple Podcasts, Karnaval, Amazon ve Deezer platformlarından dinlenebiliyor. Podcast'in yeni sezonunda, finans alanında uzman isimler konuk olarak yer alacak.

Uzman Konuklar ve İlgi Çekici Konular

Bölümlerde İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Odeabank Yatırım Araştırmaları ve Stratejileri Müdürü Berk Sezgin, Uluslararası Yatırımcılar Derneği Vergi Teşvikler Çalışma Grubu Başkanı Emrah Akın ve araştırmacı yazar Turan Sert gibi isimler yer alacak. Podcast'in merak uyandıran konuları arasında; "Yurt dışı piyasalara nasıl yatırım yapılır?", "Neden ve nasıl yatırım yapmalıyız?", "Akıllı yatırımcının vergi stratejileri" ve "Farklı yatırım türleri: Başka alternatifler mümkün mü?" gibi sorular yer alıyor.

İlk Bölümlerin İçerikleri

Özellikle Şant Manukyan’ın "Dünya Piyasalarını Keşfetmek: Yurt dışı piyasalara nasıl yatırım yapılır?" bölümü, uluslararası piyasalara yatırım konusunda detaylı bilgiler sunmakta. Berk Sezgin’in "Neden ve nasıl yatırım yapmalıyız?" bölümünde, yatırım dünyasının temelleri üzerinde kapsamlı bir inceleme yapılacak. Emrah Akın ise "Akıllı yatırımcının vergi stratejileri" oturumuyla vergi politikaları üzerine önemli bilgiler aktaracak. Turan Sert ise "Farklı yatırım türleri: Başka alternatifler mümkün mü?" bölümünde merkeziyetsiz finans ve blokzincir yatırımları hakkında güncel ve özgün bilgilere yer verecek.