Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

O markette ayçiçek yağı zammı yok! 119,90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağı fiyatları giderek artarken vatandaş indirimli marketleri araştırmaya devam ediyor. Bu market yağ fiyatlarına zam yapmadı! Tüm detaylar haberimizde. Yemeklerin olmazsa olmazı mutfağın gözdesi Ayçiçek yağında başlayan indirimler en dikkatli şekilde takip ediliyor. Son zamanlarda en çok artış yaşayan ürünlerden biri olan Ayçiçek yağında indirim haberleri vatandaşın gözünden kaçmıyor. Sıvı yağ fiyatlarında yaşanan artış ve zam haberlerinin ardından vatandaşlar da yemeklerin olmazsa olmazı Ayçiçek yağında başlatılan indirimleri takip ediyor. Yükselen Ayçiçek yağı fiyatlarının ardından indirim haberleri arasında en çok takip edilen ürün sıvı yağ olmaya devam ediyor. Migros Market, müşterilerine Money Kart ve Money Bonus ile yapılan alışverişlerde çok avantajlı bir fırsat sunuyor. Bu kapsamda Migros Sanal Market’ten yapılacak olan alışverişlerde 5 L Ayçiçek yağı sadece 135 TL.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 12:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

O markette ayçiçek yağı zammı yok! 119,90 TL'ye düştü

O markette ayçiçek yağı zammı yok! 119,90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağı fiyatları giderek artarken vatandaş indirimli marketleri araştırmaya devam ediyor. Bu market yağ fiyatlarına zam yapmadı! Tüm detaylar haberimizde.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINA ZAM YOK

Özellikle pandemi dönemi sonrasında ayçiçek yağı fiyatlarının günden güne fahiş şekilde artması vatandaşın mağduriyetini artırdı. İnsanlar evlerinin temel ihtiyaçlarından biri olan yağ alışverişi yapmadan marketlerin indirimli fiyatlarını araştırmaya devam ediyor.

Ayçiçek yağında indirim çılgınlığı başladı!

Yemeklerin olmazsa olmazı mutfağın gözdesi Ayçiçek yağında başlayan indirimler en dikkatli şekilde takip ediliyor. Son zamanlarda en çok artış yaşayan ürünlerden biri olan Ayçiçek yağında indirim haberleri vatandaşın gözünden kaçmıyor. Her yemeğin tadı, mutfakların baş tacı Ayçiçek yağında indirim fırsatları anlık olarak takip ediliyor.

SIVI YAĞ İNDİRİMLERİ DEVAM EDİYOR

Son zamanların en çok fiyatı artan ürünleri arasında Ayçiçek yağı geliyor. Sıvı yağ fiyatlarında yaşanan artış ve zam haberlerinin ardından vatandaşlar da yemeklerin olmazsa olmazı Ayçiçek yağında başlatılan indirimleri takip ediyor.

5 L AYÇİÇEK YAĞI SADECE 135 TL

Yükselen Ayçiçek yağı fiyatlarının ardından indirim haberleri arasında en çok takip edilen ürün sıvı yağ olmaya devam ediyor. Migros Market, müşterilerine Money Kart ve Money Bonus ile yapılan alışverişlerde çok avantajlı bir fırsat sunuyor. Bu kapsamda Migros Sanal Market’ten yapılacak olan alışverişlerde 5 L Ayçiçek yağı sadece 135 TL.

EN AZ 2’Lİ YAĞ ALIMI YAPILMASI ŞARTI BULUNUYOR

Ünlü market zincirinin bu dev indiriminden yararlanmak isteyen müşterilerin mutlaka 2’li yağ alımı yapması gerekmektedir. Her bir müşteri bu indirim fırsatı kapsamında en fazla 2 yağ alımı yapabilir. Bu indirim kapsamında toplamda 100 ürün sınırı bulunmaktadır. Ayrıca dev indirim, mağazada bulunan stoklarla da sınırlıdır. Öte yandan stoklarla ilgili herhangi bir değişkenlik olması halinde kampanyada değişiklik yapma hakkı da Migros tarafından saklı tutulmaktadır. İade politikası ile ilgili tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen müşteriler için detayları paylaştık. Müşteriler eğer bu kampanyadan aldıkları ürünleri iade etmek isterse indirim tutarları iade edilen tutara yansıtılacaktır. İndirim miktarı iade tutarından düşürülerek geri ödeme yapılacaktır.