
Nihat Özdemir ÇEİS Başkanlığına Seçildi
Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), 31. Olağan Genel Kurul toplantısını İstanbul'da gerçekleştirdi. Bu toplantıda, Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi.
Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri
Nihat Özdemir'in başkanlığında, ÇEİS Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Suat Çalbıyık seçildi. Yönetim kurulu üyeleri ise Adil Sani Konukoğlu, Burak Turgut Orhun, Fatih Yücelik, Tevfik Bilgin, Gülant Candaş, Ş. Nihan Atasagun ve M. Cenker Mirzaoğlu oldu.
Nihat Özdemir'den Açıklamalar
Seçim sonrasında bir konuşma yapan Nihat Özdemir, yeni yönetimin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna tanıklık eden bu önemli sektörde hayırlı olmasını diledi. Önceki yönetimin çimento sektöründeki katkılarına teşekkür eden Özdemir, şu ifadelerde bulundu:
"Devraldığımız bu görevi, hiç bir sorumluluktan kaçınmadan, daha fazla katkı sunmak amacıyla sürdüreceğiz. ÇEİS, 60 yıldır olduğu gibi çimento sektörünün gelişimi için üzerine düşeni yapmaya devam edecek. Özellikle sendikal konularda tesis ettiğimiz çalışma barışını koruyarak, topluma fayda sağlama hedefindeyiz."
Özdemir, ÇEİS'in bu süreçte topluma fayda sağlayacak sonuçlar elde etme çabalarını sürdüreceğini vurguladı.
Çimento sektörünün çatı kuruluşlarından Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'nın (ÇEİS) 31. Olağan Genel Kurulu'nda, Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir (ortada), yönetim kurulu başkanlığına seçildi.