Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Niğde'de Polisler Bıçaklı ve Keserli Saldırıya Uğradı

Niğde'de ihbarda bulunan 2 polis, bıçak ve keserle yaralandı. Zanlı etkisiz hale getirildi. Vali Çelik'ten açıklama.

Yayın Tarihi: 17.03.2025 15:40
Güncelleme Tarihi: 17.03.2025 15:40

Niğde'de Polisler Bıçaklı ve Keserli Saldırıya Uğradı

Olayın Gelişimi

Niğde'nin İlhanlı Mahallesi Aydınlık Caddesi'nde meydana gelen olayda, 'aile içi şiddet' ihbarına giden polis memurları A.G. (50) ve D.E. (30), E.Y.Ö. (18) adlı şüphelinin bıçak ve keserli saldırısına uğradı.

Yaralanma ve Etkisiz Hale Getirme

Yaralanan polisler, E.Y.Ö.'yü ayağından vurup etkisiz hale getirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralı polisleri hastaneye kaldırdı. Yaralıların ve zanlının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Vali'nin Açıklamaları

Hastaneye gelerek durumları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, yaralı polislere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Çelik, zanlının olay öncesinde dedesi ve amcasıyla da kavga ettiğini belirtti.

Uyuşturucu Sorunu

Çelik, "Zanlının, elinde bıçak ve keser ile bulunduğunu ve uyuşturucunun etkisinde olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. Öncelikle bir polis memuruna keser fırlatıldığını, ardından diğerine bıçakla saldırıldığını ifade etti. Yaralanan polislerden birinin avuç içinde derin yaralar bulunduğunu belirtirken, diğer polis için de tomografi çekildiğini kaydetti.

Vali Çelik’in ifadeleri: "Uyuşturucu memleketin belası, terörden daha tehlikeli. Zanlının daha önce suç kayıtları da var. Bizler ailelerimizi, caddelerimizi, sokaklarımızı ve memleketimizi el birliğiyle daha güvenli hale getirebiliriz. Sadece arza yönelik çalışmalar değil, ayrıca talebin azaltılmasına yönelik de herkesin desteğini istiyoruz."

Niğde'de "aile içi şiddet" ihbarına giden 2 polisi bıçak ve keserle yaralayan zanlı, ayağından...

Niğde'de "aile içi şiddet" ihbarına giden 2 polisi bıçak ve keserle yaralayan zanlı, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye gelerek yetkililerden bilgi alan Vali Cahit Çelik (ortada), açıklama yaptı.