Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Newcastle United-Borussia Dortmund Maçı Heyecanı

Newcastle United ile Borussia Dortmund arasındaki heyecan dolu maçta Borussia Dortmund, 1-0 galip geldi. Alman ekibinin golü 45'te Nmecha'dan geldi.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 00:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Newcastle United-Borussia Dortmund Maçı Heyecanı

Newcastle United-Borussia Dortmund maçı heyecanlı bekleyiş başladı

Bu akşam oynanacak olan müsabakalar arasında en dikkat çeken maçlardan biri F grubu'nda Newcastle United-Borussia Dortmund arasında oynanacak. Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında sahasında PSG'yi 4-1'le geçerek tüm dikkatleri üzerine çeken ve grubun diğer takımlarına ben de bu grubun favorisiyim mesajı veren Siyah Beyazlılar bu akşam sahasında Borussia Dortmund'u konuk edecek.

Peki Newcastle United-Borussia Dortmund maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Newcastle United-Borussia Dortmund maçı 25 Ekim saat 22:00'de başlayacak. St. James Park'ta oynanacak olan mücadelede Portekizli hakem Artur Dias düdük çalacak. Mücadele EXXEN ve TV8,5 ekranından şifresiz olarak yayınlanacak.

EV SAHİBİ FORMDA!

Ev sahibi Newcastle United ölüm grubu olarak adlandırılan F grubuna iyi bir başlangıç yaptı. İlk maçında Milan deplasmanında golsüz berabere kalan Newcastle United, grubun ikinci maçında PSG'yi sahasında 4-1'lik skorla yendi.

BORUSSIA DORTMUND GOLLE TANIŞAMADI!

Konuk takım Borussia Dortmund bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan 2 haftada henüz golle tanışamadı. Grupta ilk maçında PSG'ye 2-0 mağlup olan Borussia Dortmund ikinci maçında ise sahasında Milan ile golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.

Newcastle United-Borussia Dortmund maçı sonucu

Newcastle United ile Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 3. haftasında karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç St. James Park'ta oynandı. Kritik mücadeleyi Artus Soares Diaz yönetti. Zorlu maçı Borussia Dortmund, 1-0 kazandı. Alman ekibinin tek golü 45'te Nmecha'dan geldi.

İLK 11'LER

Newcastle United: Pope, Trippier, Schar, Lascelles, Burn, Guimaraes, Longstaff, Joelinton, Almiron, Gordon, Isak

Borussia Dortmund: Kobel, Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini, Emre Can, Nmecha, Sabitzer, Reus, Malen, Füllkrug