
Nevşehir'de İftar Programı Düzenlendi
Nevşehir'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümü kapsamında şehit ve gazi ailelerine özel bir iftar programı gerçekleştirildi.
Önemli Anma Töreni
Vali Ali Fidan ev sahipliğinde Nevşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başladı. Programda Fidan, huzur ve güven ortamının sağlanmasında şehit ve gazilerin fedakarlıklarının önemine vurgu yaptı.
Vali Fidan'ın Açıklamaları
Fidan, konuşmasında, vatan uğruna hayatlarını feda edenleri büyük bir saygıyla andı ve şu ifadeleri kullandı:
"Biliyoruz ki, bu topraklarda özgürce yaşayabiliyor ve bu sofralarda huzur içinde oturabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Şehit ve gazi yakınlarının yanında olmayı onur ve vefa borcu olarak görüyoruz. Onların haklarını ödemek mümkün değildir. Aziz şehitlerimizin değerli aileleri, sizler bizim en kıymetli misafirlerimizsiniz, aziz şehitlerimizin bizlere yadigarısınız."
Dua ve Hatıra Fotoğrafları
İftar programı İl Müftüsü Kazım Güzel'in duası ile sona erdi. Vali Fidan, etkinlikte şehit ve gazi aileleriyle sohbet ederken, hatıra fotoğrafları da çektirdi.
Nevşehir'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.
Nevşehir'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.