Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Netflix'teki En İyi Polisiye Filmler

Netflix'te en iyi polisiye filmler arasında yer alan yapımlar listesi

Yayın Tarihi: 08.10.2023 16:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Netflix'teki En İyi Polisiye Filmler

The Irishman

Martin Scorsese'nin büyük ilgi gören bu filminde tetikçi Frank Sheeran, Bufalino suç ailesinin sadık bir üyesi olarak sakladığı sırları anımsıyor.

Kaçakçı

Finansal sorunlarla boğuşan ve ailesiyle görüşmeyen aksi, ihtiyar bir bahçe uzmanı Meksikalı bir kartel için uyuşturucu kuryesi olarak çalışmaya başlar.

Köstebek (Donnie Brasco) (1997)

Gizli bir görevle New York mafyasına sızan FBI ajanı, bir tetikçiyle kurduğu dostluk yüzünden hem hayatını hem de kariyerini riske atar.

Halk Düşmanları

Büyük Buhran döneminde suçlular giderek güçlenmektedir. J. Edgar Hoover ve FBI'ın görevi ise onları alaşağı etmektir.

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi

Firari Jesse Pinkman, geçmişinden kaçmaya çalışır. "Breaking Bad"in yaratıcısı Vince Gilligan'ın yazıp yönettiği filmin başrolünde Aaron Paul var.

Büyük Hesaplaşma

Ters giden bir soygun, bir suç dehası ile onu yakalamayı takıntı hâline getiren sert bir dedektif arasında tehlikeli bir kedi fare oyununa dönüşür.

Sıkıysa Yakala

Frank Abagnale Jr. kurnaz ve düzenbaz adamın tekidir ve bir FBI ajanının tek amacı onu kodese tıkmaktır. Paçasını kurtarmak bir yana Frank bu kovalamacadan zevk duyar.

Yaralı Yüz

Kanlı bir yükselişle Miami'nin uyuşturucu baronu olan Kübalı gangster, içine düştüğü bağımlılık, takıntı ve acımasızlık sarmalının dehşet verici sonuçlarıyla uğraşır.

The Good Nurse

İşi başından aşkın bir yoğun bakım hemşiresi, özverili yeni iş arkadaşından işte ve evde destek alır. Ancak bir hastanın beklenmedik ölümü, şüpheleri bu yeni hemşireye çeker.

Leon: Sevginin Gücü

12 yaşında New York’ta yaşayan Mathilda, üvey ailesinin yanında sevimsiz bir yaşamı paylaşmaktadır. Babası, iki taraflı oynayan bozulmuş polis için uyuşturucu saklamaktadır. Mathilda’yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük erkek kardeşidir. Bir gün, tüm ailesinin katledildiği zaman alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır ve en çok ihtiyacı olduğu sırada Léon’un dairesine saklanarak kendini kurtarır.