Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Netflix'in One Piece Uyarlaması Yüksek Puanlar Alıyor

Eiichiro Oda'nın imzasını taşıyan One Piece manga serisi, Netflix uyarlamasıyla yüksek puanlar alıyor. Dizi, genç korsan Monkey D. Luffy'nin hazineyi bulmak için destansı bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. İkinci sezonla ilgili henüz bir duyuru yapılmamış olsa da, izleyicilerin ve eleştirmenlerin yorumları olumlu yönde.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 17:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Netflix'in One Piece Uyarlaması Yüksek Puanlar Alıyor

One Piece Dizisinin Konusu Ne?

'One Piece', Eiichiro Oda'nın imzasını taşıyan manga serisi. Seri, 26 yıldır aralıksız yayınlanıyor. Seri eski Korsanlar Kralı Gol D. Roger'ın geride bıraktığı hazine olan One Piece'i arayan Luffy ve Hasır Şapka ekibini konu alıyor. Roger'ın ölümü Korsanlığın Altın Çağı'nı ateşler ve Luffy'nin arzusu hazineyi bulup yeni Korsanlar Kralı olmaktır.

Netflix Uyarlaması Yüksek Puanlar Alıyor

Netflix dizisi One Piece'nin ilk sezonu geçtiğimiz ay sonu izleyici ile buluştu. Dizi, genç korsan Monkey D. Luffy'nin hasır şapkası ve çılgın mürettebatıyla birlikte hazineyi bulmak için destansı bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Uyarlaması, Rotten Tomatoes'da %95 gibi çok sağlam bir izleyici puanı almış ve eleştirmen puanı da %83. Bu başarı, Netflix'in anime uyarlamaları için iyimserlik yaratmış durumda.

2. Sezon Ne Zaman?

İkinci sezonla ilgili henüz bir duyuru yapılmamış olsa da, One Piece'in kalitesi ve kaynağa sadakati konusunda hem eleştirmenler hem de izleyiciler hemfikir görünüyor. Gelen yorumlar, Luffy'nin macerasının devamını görmek için motive edici.

One Piece Oyuncuları Kimler?

Dizide Monkey D. Luffy rolünde Iñaki Godoy, Usopp rolünde Jacob Romero Gibson, Roronoa Zoro rolünde Mackenyu Arata, Nami rolünde Emily Rudd, Sanji rolünde Taz Skylar yer alıyor.