Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nesrin Cavadzade'nin Kıyafet Tercihi Eleştirildi

Bizim Hikaye, Yasak Elma ve Üç Kuruş gibi dizilerde rol alan oyuncu Nesrin Cavadzade'nin kıyafet tercihi eleştirildi. Bir davete katılan oyuncunun korse detaylı elbisesi beğenilmedi. Cavadzade'ye yapılan yorumlar arasında 'Korkunç bir elbise' söylemleri de yer aldı.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 15:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Nesrin Cavadzade'nin Kıyafet Tercihi Eleştirildi

Nesrin Cavadzade'nin Kıyafet Tercihi Eleştirildi

Bizim Hikaye, Yasak Elma ve Üç Kuruş gibi iddialı dizilerde rol alan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade zaman zaman kıyafet tercihleriyle gündeme geliyor. Bir davete katılan oyuncunun korse detaylı elbisesi takipçileri tarafından hiç beğenilmedi. 'KORKUNÇ BİR ELBİSE' Boncuklarla kaplı ışıltılı bir elbise giyen Cavadzade'nin elbisesinin bel kısmındaki korse detayı hiç beğenilmedi. Abartılı elbisesine bir de abartılı küpe takarak saçlarını açık bırakan oyuncu, verdiği pozları Instagram hesabından yayınladı. Tarzı beğenilmeyen oyuncunun paylaşımına 'Zarafeti bile elbiseyi kurtaramamış' ve 'Korkunç bir elbise' yorumu yapıldı. İşte Nesrin Cavadzade'nin elbise için yapılan bazı yorumlar...

Rol aldığı yapımlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Nesrin Cavadzade şimdi de davet tarzıyla dikkat çekti. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin son gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu katıldığı bir davetteki elbisesiyle çok konuşuldu. Boncuklarla kaplı ışıltılı bir elbise giyen Cavadzade'nin elbisesinin bel kısmındaki korse detayı hiç beğenilmedi. Cavadzade'ye 'Hiç olmamış', 'Korse kısmını beğenmedim', 'Hiç beğenmedim elbiseyi', 'Zarafetiniz bile elbiseyi kurtaramamış', 'Korkunç bir elbise' gibi yorumlar yapıldı. 2007 yılında başladığı oyunculuk kariyerine sayısız proje sığdıran güzel oyuncu, en son Üç Kuruş dizisinde rol almıştı. Daha önce Yasak Elma, Al Yazmalım, Bizim Hikaye ve Aşk Tesadüfleri Sever 2 gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Cavadzade'nin kendisine gelen dizi ve film tekliflerini değerlendirdiği konuşuluyor. Özel hayatıyla da adından söz ettiren yıldız, yakın zamanda önce meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşamıştı.