Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nebahat Çehre Kendisini Barbie'ye Benzetti

Usta sanatçı Nebahat Çehre kendisini Barbie'ye benzetti ve sosyal medyada büyük ses getirdi. Nebahat Çehre'nin Barbie temalı paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Yayın Tarihi: 25.07.2023 19:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Nebahat Çehre Kendisini Barbie'ye Benzetti

Akıma uydu... Nebahat Çehre kendisini 'Barbie'ye benzetti

Usta sanatçı Nebahat Çehre son dönemin modasına uydu ve kendisini Barbie'ye benzetti. Usta oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Barbie filminin gösterime girmesinden sonra dünya çapında 'Barbie hayranlığı' başladı.

Sosyal medyada da büyük ses getiren Barbie karakteri için, Türk Sineması'nın usta oyuncularından Nebahat Çehre yüzleri gülümseten bir paylaşımda bulundu. 79 yaşındaki sanatçı, kendisini Barbie'ye benzetti.

Nebahat Çehre'nin Barbie temalı paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.

Barbie filmiyle birlikte sosyal medya üzerinden yeni bir akım başladı.

Bu akıma göre, birçok ünlü isim Barbie'ye benzetildi. Barbie gibi giyinenler bile oldu. Başarılı isimlerde Nebahat Çehre ise bu akımı es geçmek istemedi. Barbie karakteri için, Türk Sineması'nın usta oyuncularından Nebahat Çehre yüzleri gülümseten bir paylaşımda bulundu. 79 yaşındaki sanatçı, kendisini Barbie'ye benzetti. Barbie Çehre Nebahat Çehre'nin Barbie temalı paylaşımına, takipçilerinden Firdevs Yöreoğlu karakterinin yer aldığı gifli yorumlar geldi. Güzelliğini yıllara rağmen korumayı başaran oyuncunun, tam bir 'Barbie' gibi olduğu da söylendi.