Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nazan Öncel Yüksek Tansiyon Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Sanatçı Nazan Öncel, yüksek tansiyon hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı, hastalığı nedeniyle sigarayı bırakmak zorunda kaldı ve hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Durumu iyi olan Öncel'e sanatçı dostlarından geçmiş olsun mesajları geldi. Nazan Öncel, 90'lı yıllardan itibaren pop müzikte önemli bir isim olarak tanınıyor ve birçok hit şarkıya imza attı.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 08:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Nazan Öncel Yüksek Tansiyon Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Sanatçı Nazan Öncel Yüksek Tansiyon Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Sanatçı Nazan Öncel, yüksek tansiyon hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılan Nazan Öncel, yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı, yüksek tansiyon hastalığı nedeniyle sigarayı bırakmak zorunda kaldı ve hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Hemen serum tedavisi uygulanan Öncel'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü Sanatçıya Sanatçı Dostlarından Geçmiş Olsun Mesajları

Nazan Öncel'in hastalığıyla ilgili olarak bir açıklama yapan sanatçı dostları, başta Sezen Aksu ve Nükhet Duru olmak üzere geçmiş olsun mesajları yolladılar.

Nazan Öncel'in Müzik Kariyeri

Nazan Öncel, 90'lı yıllardan itibaren pop müzikte sayılı isimler arasında yer alıyor. Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Öncel, birçok hit şarkıya imza attı. Sanatçı, 1956 yılında İzmir'de doğdu ve müzik kariyerine 1978 yılında başladı. İlk albümü olan 'Bir Hadise Var' ile büyük bir başarı elde etti.