Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nakit İhtiyacı Olanlara ING Bank'tan İhtiyaç Kredisi

ING Bank, nakit ihtiyacı olanlara 2533 TL taksitle ihtiyaç kredisi veriyor. Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyaları da dikkat çekiyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi bankaların ihtiyaç kredisi duyuruları bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 19:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Nakit İhtiyacı Olanlara ING Bank'tan İhtiyaç Kredisi

ING Bank Nakit İhtiyacı Olanlara İhtiyaç Kredisi Veriyor

ING Bank nakit ihtiyacı olanların yardımına koştu. 2533 TL taksitler ile kredi çekmek mümkün. Peki şartlar neler? ING Bank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Banka aylık 2533 TL taksitli 50 bin TL nakit veriyor. Peki ING Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı nedir? Vade süresi ne kadar? Tüm detaylar bankanın internet sitesi üzerinden belirtilmiştir.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Detayları

ING Bank müşterilerine yüzde 2,69'dan başlayan faiz oranları ile kredi vermektedir. Turuncu Ekstra'lı olan yeni ING'liler ise 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde yüzde 1,99 faiz oranından yararlanabileceklerdir. İhtiyaç kredisi kampanyasında 3-36 ay vadede, aylık akdi faiz oranları %2,69 ile %6,99 arasında olacak şekilde belirlenir ve ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir. 3 ay erteleme seçeneği 5.001-50.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanmaktadır.

Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyalarında yeni duyurular dikkat çekiyor. Kamu bankaları tüketici kredisi isteyen emeklilere özel geri ödeme planı hazırlayarak vatandaşların kredileri geri ödemeye başladıklarında zorluk yaşamalarının önüne geçiyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi bankaların ihtiyaç kredisi duyuruları bulunmaktadır.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Halkbank, maaşını bankadan alan veya bankaya aktaran emekli müşterilerine cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Kredi ödemeleri aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli veya serbest ödemeli olarak yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası, tüm bireysel ihtiyaçlarınızı karşılamak için tüketici kredisi imkanı sunmaktadır. Kredi limitleri ve vade seçenekleri mevcuttur. Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank, kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlemektedir. Başvurular şubeler, web sitesi, mobil internet şubesi, ATM veya çağrı merkezi üzerinden yapılabilmektedir.