Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mutluluk Zamanı Filmi: Oyuncular, Konu ve Çekim Yeri

Mutluluk Zamanı filminde iki farklı karakter Mert ile Ada'nın yollarının kesişmesiyle başlayan romantik komedi hikayesi anlatılıyor. Film, 2017 yılında vizyona girmiş olup İstanbul'un farklı ilçe ve semtleri ile Heybeliada'da çekilmiştir.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 19:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mutluluk Zamanı Filmi: Oyuncular, Konu ve Çekim Yeri

Mutluluk Zamanı Filmi: Oyuncular, Konu ve Çekim Yeri

Mutluluk Zamanı filminde iki farklı karakter Mert ile Ada'nın yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye anlatılıyor. Romantik komedi sevenleri mutlu edecek filmde usta oyuncu Cengiz Bozkurt ise Ada'nın ağabeyi rolü ile seyirci karşısına çıkıyor. Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren mutluet.com.tr şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir.

Mert'in hayatı Ada'yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert'i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada'nın ağabeyi Tarık'ın hayatı ise Mert'le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Tarık'ın Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır; ne de Ada'nın abisinin Mert'ten çapkınlık dersleri aldığından.

Mutluluk Zamanı filmi 2017 yılında vizyona girmiş ve İstanbul'un farklı ilçe ve semtleri ile Heybeliada'da çekilmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Elçin Sangu, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Dila Bayrak ve Levent Öktem yer almaktadır.