Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Musluklardaki Kireçlere Son Veren Basit Yöntem

Musluklardaki kireçlerden kurtulmanın basit bir yöntemi var. Limon ve tuz kullanarak musluklardaki kireçleri temizlemek mümkün. Detaylar makalede!

Yayın Tarihi: 17.10.2023 11:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Musluklardaki Kireçlere Son Veren Basit Yöntem

Mutfak, banyo, lavabo! Hepsinin büyük derdi kireçli muslukların çözümü çok basit!

Mutfaklarda, özellikle de lavabo ve banyolardaki muslukların çıldırtan derdi. Tüm hanımların uzun uğraşlar verdiği, denemedik deterjan bırakmadığı musluk kireçlerindeki çözümün bu kadar basit olması herkesi çok şaşırtıyor. Muslukların kireçlerine uzun uğraşlar vermekten bıkmadınız mı? Her türlü deterjanı denemenize rağmen bir türlü musluklardaki kireçlerden kurtulamıyor musunuz? Tüm hanımların banyo, lavabo temizliklerinde uzun uğraşlar verdiği musluk kireçleri için artık uzun uzadıya vakit harcamaya, bir sürü deterjan denemeye gerek yok! Tüm hanımların kurtarıcısı olacak bu yöntem ile musluklardaki kireçlere artık son! İşte tüm detaylar ve musluklardaki kireçlere son verecek o yöntem!

Musluk kireçlerinden sizde mi bıktınız?

Hanımları büyük bir dertten kurtaracak olan bu yöntem ile musluklardaki kireçler son bulacak. Hanımların mutfaklarda, lavabolarda ve banyolarda kireç tutan muslukların temizliği oldukça zor olarak biliniyor. Uzun uğraşlarla farklı deterjanlarla musluklardaki kireçler bir an geçmiş gibi olsa da birkaç gün sonra musluklardaki kireçlerin aynen görünmesi oldukça çıldırtan bir durum oluyor.

Musluk kireçlerine bu yöntem son verecek!

Musluk kireçlerindeki temizlikten bıkmış, artık uzun uğraşlarla musluk temizlemek istemeyen hanımlar bu yöntem ile hepsi son bulacak. Musluk temizliğinde devrim yaratacak o işlem oldukça basit!

Musluk kireçlerine tek ve en kolay yöntem artık bir sır olmayacak. Tüm muslukların ter temiz kireçsiz olması için hanımların yapması gereken yalnızca limon ve tuz! Limon asitli bir besin olmasından dolayı musluklardaki kireci sökecek bununla beraber pırıl pırıl parlamasına da olanak sağlayacaktır.

Musluk kireçlerinden kurtulmak için ilk adım

Limonu bir kase içerisine sıkıp üzerine biraz tuz eklemeniz ve macun oluncaya kadar karıştırmak.

İkinci adım

Elde edilen macunun musluğa sürülmesi ve yarım saat veya bir saat kadar üzeri kapalı bir şekilde bekletilmesi.

Son olarak

Macunun diş fırçası ile ovulması ve durulanması musluklarınızdaki kireçlere son verecektir.