
MÜSİAD Eskişehir Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu
MÜSİAD Eskişehir Şubesi, 22. Olağan Genel Kurulu'nu başarıyla gerçekleştirdi. Etkinlik, Çarşı Camisi imam hatibi Halim Özdemir'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program, MÜSİAD'ın tarihlerine ilişkin tanıtım filmiyle devam etti.
Osman Çalışkan'dan Önemli Mesajlar
MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan, konuşmasında üyelerin dünyayı sarıp sarmalayan bir bilinçle çalıştığını vurguladı. Çalışkan, MÜSİAD'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, şunları ifade etti:
"MÜSİAD, başarılı ve müslüman iş insanları olarak Medine pazarının değerlerine göre hareket eden bir yapı. Bu dönemde bazen başka derneklerin ve devletlerin topluma ve ekonomiye ayar vermeye çalıştığı bir ortamda, Anadolu'nun gücüyle kurulmuş bir yapıyız. Herkesle eşit mesafede durarak çalışmalara devam ediyoruz. Beraber çalışmak zorundayız."
Nebi Hatipoğlu’nun Vurguları
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, MÜSİAD gibi kuruluşların milli ve manevi değerlere sahip bireyleri bir araya getirdiğini belirterek, MÜSİAD'ın ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Hatipoğlu, şunları söyledi:
"Kapım iş insanlarına her zaman açık. Yatırımlara engel olan unsurlara karşıyız. Birlikte diri ve iri olmalıyız. Memleketimizi ilerletecek çalışmalar yapacağız."
Oğuz Özdemir ve Diğer Konuşmalar
MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir, üyelerinin ticaretini geliştirmeye yönelik amaçlarının sürdüğünü belirtti. Üyeleri birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet etti.
Etkinlikte, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş da konuşmalar yaptı. Sonrasında yeni dönem yönetim kurulu üyeleri, Hatipoğlu'ndan plaket aldı.
Programa, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demirel, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi'nin 22. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Toplantıda, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli (fotoğrafta) konuşma yaptı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi'nin 22. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Toplantıda, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli (fotoğrafta) konuşma yaptı.