Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murda ve Hadise Sahne Performansıyla Gündem Oldu

Murda ve Hadise, birlikte sahne performansı sergiledi. İkilinin sahne performansı ve samimi dansları aşk iddialarını alevlendirdi.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 17:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murda ve Hadise Sahne Performansıyla Gündem Oldu

Murda ve Hadise Sahne Performansıyla Gündem Oldu

Son dönemin yıldızı parlayan rapçilerinden Murda, sahneye davet ettiği Hadise’yle hayranlarına sürpriz yaptı. İkili, birlikte seslendirdiği 'İmdat' ve 'Sen Dönene Kadar' şarkılarıyla alkış aldı.

Müziğe Hollanda'da başlayan Murda, hip-hop sanatçıları Bizey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex ile gerçekleştirdiği çalışmaların ardından Ezhel’le birlikte hayata geçirdiği ‘Aya’ şarkısı ile geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştı.

İkili arasında aşk iddiaları her geçen gün daha da çok konuşuluyor. Çok yakın arkadaş olduklarını belirten Hadise ile Murda'nın sahne performansı ortalığı yıktı geçti. İkilinin çıkan görüntülerine kimileri 'Arkadaşlar arasında olur böyle.' derken kimileri 'Havada aşk kokusu var.' yorumunda bulunuyor.

Hadise ile Murda magazin gündeminden düşmüyor. Mehmet Dinçerler ile boşanma nedeni olarak gösterilen Murda ile yeni projeler gerçekleştiren Hadise konser performansı ile gündeme bomba gibi düştü. Murda ile sahne alan Hadise partneri ile samimi dansı ve göz göze söylediği şarkılarla gündeme geldi.

Murda'nın Hadise'ye 'Seni çok seviyorum' dediği o anlar ve Hadise'nin Murda ile dansı... Hadise ile Murda magazin gündeminden düşmüyor. Mehmet Dinçerler ile boşanma nedeni olarak gösterilen Murda ile yeni projeler gerçekleştiren Hadise konser performansı ile gündeme bomba gibi düştü. Murda ile sahne alan Hadise partneri ile samimi dansı ve göz göze söylediği şarkılarla gündeme geldi. Sarmaş dolaş dans eden ikiliden Murda bir ara Hadise'ye 'Seni sevdiğimi söylemiş miydim ben?' dedi ve 'Seni çok seviyorum' diye bağırdı. O anlar ikilinin hayranlarının konser alanındaki coşkusuyla dikkat çekti.