Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Şeker'in Yönettiği 'Aşk Mevsimi' Filminin Çekimleri Tamamlandı

Yönetmen Murat Şeker'in yönettiği 'Aşk Mevsimi' filminin çekimleri tamamlandı. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yer aldığı film, yıllara yayılan bir aşk hikayesini anlatacak. Şubat ayında vizyona girecek olan film, Bozcaada'da çekildi.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 12:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murat Şeker'in Yönettiği 'Aşk Mevsimi' Filminin Çekimleri Tamamlandı

Yönetmen Murat Şeker'in 'Aşk Mevsimi' Filmi

Yönetmen koltuğunda Murat Şeker'in yer aldığı 'Aşk Mevsimi' filminin çekimleri tamamlandı. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yer aldığı film, yıllara yayılan bir aşk hikayesini anlatacak. Çekimleri Bozcaada’da tamamlanan filmin kadrosunda ayrıca Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi isimler yer alıyor. Yapımını Sugarworkz’ün üstlendiği filmin senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldı. Film, 9 Şubat 2024’te vizyona girecek.

'Aşk Mevsimi' Filminin Vizyon Tarihi

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Aşk Mevsimi' filmi 9 Şubat 2024’te gösterime girecek. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı 'Aşk Mevsimi' filminin çekimleri tamamlandı. Şubat ayında vizyona girecek 'Aşk Mevsimi' yıllara yayılan bir aşk hikayesini anlatıyor.

'Aşk Mevsimi' Filminin Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi isimler yer alıyor. Çekimleri Bozcaada’da tamamlanan 'Aşk Mevsimi' filmi ekibi, ada halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. 'Aşk Mevsimi' 9 Şubat 2024’te sinemalarda seyirci karşısına çıkacak.