Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Dalkılıç Yeni Aşkını Duyurdu

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yeni aşkını sosyal medya hesabından duyurdu. Eda isimli sevgilisi ile romantik bir poz paylaşan Dalkılıç, bu paylaşımıyla gündem oldu. Murat Dalkılıç'ın daha önce Sitare Akbaş ve Çağla Boz ile aşk yaşadığı biliniyor.

Yayın Tarihi: 19.09.2023 01:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murat Dalkılıç Yeni Aşkını Duyurdu

Şarkıcılık hayatı kadar özel hayatıyla da gündem olan Murat Dalkılıç, yeni aşkını ilan etti.

Yakın zamanlarda Sitare Akbaş ve Çağla Boz ile aşk yaşayan ünlü isim bu kez yeni bir aşka yelken açtı. Eda isimli sevgilsi ile poz veren Murat Dalkılıç sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Paylaşımına nazar boncuğu emojisi de eklemeyi ihmal etmedi. Murat Dalkılık ve sevgilisi Eda'nın romantik pozu kısa sürede gündem oldu.

İLAN-I AŞKI ÇOK KONUŞULDU

Yeni aşkını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyuran Murat Dalkılıç'ın ilan-ı aşkı çok konuşuldu. Murat Dalkılıç, Eda isimli sevgilisi ile el ele pozunu Instagram hesabından paylaştı.

SARIŞIN BİR KADINLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz haftalarda arkadaşları ve sevgilisi olduğu iddia edilen sarışın bir kadınla görüntülendi.

İLK KEZ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Aşk iddialarına sessiz kalan Murat Dalkılıç, bugün ilk kez sessizliğini bozdu.

İŞTE AŞKI BELGELEYEN O FOTOĞRAF!

Ünlü şarkıcı sevgilisi ile gittiği tatilden ilk kez fotoğraf paylaştı ve böylece aşk da belgelenmiş oldu. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına ise nazar boncuğu koymayı ihmal etmedi.

Yaz dönemini yoğun bir konser temposuyla geçiren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir dönem Hande Erçel ile büyük aşk yaşayan, sonrasında Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş'a gönlünü kaptıran şarkıcı, bir süredir sessizliğini koruyordu. 2015-2017 yılları arasında da Merve Boluğur ile bir evlilik yaşayan Murat Dalkılıç, şimdilerde yeni bir heyecan yaşıyor. 2 milyon takipçili Instagram hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı, son olarak yeni ilişkisini takipçileriyle paylaştı. Sitare Akbaş'ı çabuk unutan popçu, sarışın yeni sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Önce arkadaş grubuyla toplu bir fotoğraf karesi paylaşan Murat Dalkılıç, sonrasında sevgilisinin elini tuttuğu bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Dalkılıç'a kısa sürede tebrik mesajları yağdı. İşte Murat Dalkılıç'ın o paylaşımları... İşte Murat Dalkılıç'ın o paylaşımları... Öte yandan şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda bir galada görüntülenmişti. 'Artık sinema bizim ana işimiz neredeyse. Müziği bile daha az yapıyorum' diyen Dalkılıç, şöyle konuşmuştu: 'Hem öğreniyoruz, hem de üretiyoruz. Türkiye'deki sinema sektörü eski tadında değil ama tekrar eski haline dönecektir umuyorum.' Müzik çalışmalarından da bahseden Dalkılıç, '2 albüm hazırlıyorum. Büyüyoruz, yaş alıyoruz, tecrübelerimiz değişiyor. Yeni halimi dinleyicilerime sunmak, tanıştırmak istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.