Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Boz ve Hadise İzmir Menemen Konserinde Sahne Aldı

Murat Boz ve Hadise, İzmir Menemen konserinde sahne aldı. Murat Boz, sürpriz bir şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlandığını söylerken, Hadise ise Ulukent Mahallesi'nde muhteşem bir performans sergiledi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da konser sırasında üniversiteye giden ve mezun olan gençlere teşvik ve başarı ödülleri verildiğini müjdeledi. Ayrıca, Murat Boz'un genç yetenekleri desteklemek amacıyla 'Boz Production' adlı yapım firmasını kuracağı da belirtildi.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 16:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murat Boz ve Hadise İzmir Menemen Konserinde Sahne Aldı

Murat Boz'un Sürpriz Şarkı İddiası

İzmir Menemen konseri öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Murat Boz, oyunculuk ve müzik kariyeri hakkında sürpriz gelişmeler olduğunu söyledi. Birçok ünlü sanatçının almak için yarıştığı, sözleri Günay Çoban'a, bestesi ise Serkan Özdoğan'a ait bir şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlandığını belirten Boz, 'Çok inandığımız ve dinleyicinin çok seveceğine düşündüğümüz, ters köşe, kimsenin benden beklemediği bir şarkı geliyor. Yakında şarkıyı kliplendirecek ve sevenlerimi şaşırtacağım. Şarkıları birer birer hayranlarımın beğenisine sunup, doğum günüm olan 7 Mart'ta albümü tamamlayacağım' dedi.

Hadise'nin Muhteşem Performansı

Ünlü sanatçı Hadise, Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri çerçevesinde Ulukent Mahallesi'nde konser verdi. Sahne performansıyla Ulukent'i sallayan Hadise, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da konser sırasında üniversiteye giden ve mezun olan gençlere teşvik ve başarı ödülleri verildiğini açıkladı.

Boz Production Yapım Firması Kuruluyor

Murat Boz, soy ismini verdiği 'Boz Production' adlı yapım firmasıyla genç yetenekleri çatısı altına almaya hazırlanıyor. İlk olarak kendi çalışmalarına odaklanan Boz, ilerleyen süreçte yeni yetenekler keşfetmek istediğini belirtti.