Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Multinet Up ve Gratis'ten Stratejik İşbirliği

Multinet Up, Gratis ile işbirliği yaparak müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunuyor.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 11:48
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 11:48

Multinet Up ve Gratis'ten Stratejik İşbirliği

Multinet Up ve Gratis İşbirliği

Multinet Up, kullanıcılarına daha fazla alışveriş seçeneği sağlayabilmek amacıyla kişisel bakım marketi Gratis ile stratejik bir işbirliği gerçekleştirdi.

Açıklama ve Amaçlar

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu yeni ortaklık, çalışan giderlerine yönelik kapsamlı bir platform sunma hedefiyle atılan adımlardan biri. Multinet Up, 15 bini aşkın ürün yelpazesi ile Gratis sayesinde, çalışanlara teşvik ve motivasyon anlamında yeni çözümler sunmayı hedefliyor.

İşverenlerin Yararları

İşverenler, çalışan ödüllendirme sistemleri çerçevesinde Gratis’i tercih ederek KDV muafiyetinden yararlanacak ve çalışanlarının memnuniyetini artıracaklar. Bu bağlamda, işe alım süreçlerinde de önemli bir avantaj elde edecekler.

Hediye Kodları ve Kullanım Şartları

İşbirliği çerçevesinde, Gratis hediye kodu alan çalışanlar, bu bakiyelerini Türkiye genelindeki tüm Gratis mağazalarında kullanma imkanına sahip olacaklar. Ayrıca, Gratis mağazalarında yer alan Gratis Beauty merkezlerinde de, sertifikalı güzellik uzmanlarından aldıkları profesyonel hizmetlerin ödemesini bu hediye kodlarıyla yapabilecekler.Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bakiye yükleme tarihinden itibaren 1 yıl boyunca geçerli olacak hediye kodu yalnızca fiziksel mağazalarda kullanılabilecek; Gratis’in online alışveriş platformunda ve mobil uygulamasında geçerli olmayacaktır.