Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Halka Arz Edilecek

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş., Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketi olan Multinet, halka arz edilecek. Şirketin yayımladığı izahname bilgilerine göre, Multinet halka arzı detayları şu şekildedir: Halka arz edilecek paylar: 24.153.780 TL nominal değerli paylar, Halka arz yöntemi: Bireysel eşit dağıtım, Konsorsiyum lideri: İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Fiyat istikrarı planı: Planlanmamaktadır, Satmama taahhüdü süresi: 1 yıl, Halka açıklık oranı: %30. Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş., Türkiye’nin önde gelen finansal teknoloji şirketidir. Şirket, kurumsal ve bireysel müşterilere yemek, akaryakıt, hediye, seyahat ve diğer alanlarda ödeme ve hizmet çözümleri sunmaktadır. Şirketin 35 bin kurumsal müşterisi, 60 bin üye iş yeri ve 1.8 milyon kart kullanıcısı bulunmaktadır. Merkezi İstanbul'da olan şirket, 81 ilde yaygın bir kullanım ağına sahiptir. Multinet Kurumsal Hizmetler'in vizyonu, yenilikçi finansal teknolojilerle Türkiye ve dünyada kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemel

Yayın Tarihi: 18.10.2023 14:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Halka Arz Edilecek

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Halka Arz Edilecek

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş., Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketi olan Multinet, halka arz edilecek. Şirketin yayımladığı izahname bilgilerine göre, Multinet halka arzı detayları şu şekildedir:

  • Halka arz edilecek paylar: 24.153.780 TL nominal değerli paylar
  • Halka arz yöntemi: Bireysel eşit dağıtım
  • Konsorsiyum lideri: İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Fiyat istikrarı planı: Planlanmamaktadır
  • Satmama taahhüdü süresi: 1 yıl
  • Halka açıklık oranı: %30

Multinet Kurumsal Hizmetler Hakkında

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş., Türkiye’nin önde gelen finansal teknoloji şirketidir. Şirket, kurumsal ve bireysel müşterilere yemek, akaryakıt, hediye, seyahat ve diğer alanlarda ödeme ve hizmet çözümleri sunmaktadır. Şirketin 35 bin kurumsal müşterisi, 60 bin üye iş yeri ve 1.8 milyon kart kullanıcısı bulunmaktadır. Merkezi İstanbul'da olan şirket, 81 ilde yaygın bir kullanım ağına sahiptir. Multinet Kurumsal Hizmetler'in vizyonu, yenilikçi finansal teknolojilerle Türkiye ve dünyada kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında yeni nesil çözümler sunmaktır.