Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Muhammed Enes Kiprit, Manisa Futbol Kulübü'ne transfer oldu

Manisa Futbol Kulübü, Muhammed Enes Kiprit'i transfer etti. İdari Direktör Nderim Nexhipi, Muhammed'in takıma güç katacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 12:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Muhammed Enes Kiprit, Manisa Futbol Kulübü'ne transfer oldu

İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı.

İmza töreninde konuşan yeni transfer Muhammed Kirpit, Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Burada güzel işler yapıp takımımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum dedi.

Nderim Nexhipi: Muhammed, bize güç katacaktır

Muhammed Enes Kiprit’in genç ve yetenekli bir isim olduğunu vurgulayan İdari Direktör Nderim Nexhipi, Muhammed Enes, Avrupa’da yetişmiş genç ve yetenekli bir oyuncu. Yeteneklerine inandığımız ve bize güç katacağını düşündüğümüz bir isim. Manisa Futbol Kulübü formasıyla da önemli başarılara imza atacaktır. Kendisine siyah-beyaz formamızla başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

İlgi Çeken Haberler

Geride kalan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yarışına ağırlığını koyan 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü, forvet oyuncusu Muhammed Enes Kiprit'i kadrosuna kattı. Son olarak Almanya'nın FC Kaiserslautern takımında görev alan 24 yaşındaki oyuncu, 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Muhammed Enes, Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Burada güzel işler yaparak Takımımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum dedi.