Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mükremin Gezgin Estetik Operasyonlarının Ardından Gelinlik Giydi

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, estetik operasyonlarının ardından gelinlik giydi ve altınlarıyla dikkat çekti. Gezgin, geçtiğimiz yıl hamile olduğunu iddia ettiği paylaşımlarıyla gündeme gelmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 20:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mükremin Gezgin Estetik Operasyonlarının Ardından Gelinlik Giydi

Estetiklerle bambaşka biri olan Mükremin Gezgin gelinlik giydi! Altın kemeri dikkat çekti: Bakan bir daha baktı...

TikTok'ta kurguladığı 'Hamilelik' konusuyla gündem olan ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkileri üzerine çeken Mükremin Gezgin, son olarak yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettirmişti.

Gezgin şimdi de gelinlik giydi ve altınlarıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl hamile olduğunu söyleyerek ülke gündeminde büyük tepki yaratan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sosyal medyayı sallamıştı. Yaşanan bu olaylar sonrası bir süre sessiz kalan Mükremin Gezgin'in tüm sosyal medya hesapları kapatılmıştı. Fenomenin dönüşü sonrası ise değişimi dikkat çekmişti.

Fenomen isim son olarak yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Türkiye gündeminde eleştiri oklarının hedefi haline gelen fenomen şimdi de gelinlik giydi. Gelinlik giyerek altın kemer ve takı takan Mükremin Gezgin paylaşımında 'Bu üzerimdeki altınları babam taktı, ben hep doğru söylerim' dedi.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, 2022 yılında hamile olduğunu iddia ettiği paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmiş ve doğum mizanseni nedeniyle de hakkında soruşturma başlatılmıştı.

O mizansenden sonra ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlatmıştı.