Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müge Anlı Programında Döndü Boztepe Olayı

Müge Anlı programında Döndü Boztepe olayı işlendi. Boztepe'nin oğlunun iddiaları ise Müge Anlı'yı sinirlendirdi. Boztepe'nin oğlu Uğur köyde annesini rahatsız edenlerin olduğunu iddia etti. Stüdyoya iddiaların odağındaki Mehmet geldi. Afyonkarahisar'a bağlı Çukurkuyu beldesinde yaşayan 78 yaşındaki Döndü Boztepe'ye haftalardır ulaşılamıyor. Boztepe'nin ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Döndü Hanım 6 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde ayrıldığı evine geri dönmedi. Boztepe için ekipler köy ve çevresinde arama çalışması başlattı. Yeni sezonda yaşanan gelişmeyi açıklayan Müge Anlı izleyenleri şaşırttı. Müge Anlı odunluktan gelen kokular sonrası bu bölgede araştırma yapılmasını istedi. Odunlukta kemikler bulunması sonrası DNA için laboratuvara gönderildi. Cebinde anahtar da bulunması kemiklerin Döndü Boztepe'ye ait olma ihtimalini yükseltti.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 12:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Müge Anlı Programında Döndü Boztepe Olayı

Müge Anlı Programında Döndü Boztepe Olayı

Müge Anlı programında Döndü Boztepe olayı işlendi. Boztepe'nin oğlunun iddiaları ise Müge Anlı'yı sinirlendirdi. Boztepe'nin oğlu Uğur köyde annesini rahatsız edenlerin olduğunu iddia etti. Stüdyoya iddiaların odağındaki Mehmet geldi.

Döndü Boztepe Olayı Nedir?

Afyonkarahisar'a bağlı Çukurkuyu beldesinde yaşayan 78 yaşındaki Döndü Boztepe'ye haftalardır ulaşılamıyor. Boztepe'nin ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Döndü Hanım 6 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde ayrıldığı evine geri dönmedi. Boztepe için ekipler köy ve çevresinde arama çalışması başlattı. Yeni sezonda yaşanan gelişmeyi açıklayan Müge Anlı izleyenleri şaşırttı.

Döndü Boztepe Bulundu Mu?

Müge Anlı odunluktan gelen kokular sonrası bu bölgede araştırma yapılmasını istedi. Odunlukta kemikler bulunması sonrası DNA için laboratuvara gönderildi. Cebinde anahtar da bulunması kemiklerin Döndü Boztepe'ye ait olma ihtimalini yükseltti. Döndü Boztepe olayı detayları için tıklayın!