Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Son Bölümünde Hareketli Anlar Yaşandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 13 Eylül Çarşamba günü yayınlanan bölümünde hareketli anlar yaşandı. Müge Anlı'nın ekibi, 16 Temmuz Pazar gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Birsen Polat'ın yaşadığı iddia edilen eve gitti. Canlı yayında polis ekipleri harekete geçti ve Birsen Polat'ı bulup emniyete götürdü. Kızı Derya da canlı yayında annesinin izini sürdü. Bu olaylar üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hareketli dakikalar yaşandı.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 22:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Son Bölümünde Hareketli Anlar Yaşandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Son Bölümünde Hareketli Anlar Yaşandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 13 Eylül Çarşamba günü yayınlanan bölümünde hareketli anlar yaşandı. Müge Anlı'nın ekibi, 16 Temmuz Pazar gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Birsen Polat'ın yaşadığı iddia edilen eve gitti. Kapının çalınmasına rağmen hiç ses gelmeyen evden şüphelenen Müge Anlı, Eyüp polis ekiplerine haber verdi. Polis ise Müge Anlı'nın bu haberini ihbar olarak kabul edip o eve doğru harekete geçti. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında hareketli dakikalar yaşanıyor. Günlerdir kayıp olan Birsen Polat'ın yaşadığı eve canlı yayında polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri Birsen Polat'ı ve birlikte yaşadığı kişiyi alarak emniyete götürdü. Müge Anlı ise Birsen Polat'ın stüdyodaki kızı Derya Sancak'ı emniyete göndererek şikayetçi olmasını istedi. Sancak, stüdyodan ayrılarak annesinin bulunduğu emniyete gitti. İki çocuk annesi Birsen Polat'ı aramak için aramak için kızı Derya Sancak Müge Anlı'ya katıldı. 16 Temmuz Pazar günü Ankara'dan kaybolan kadının İstanbul'da yaşadığı bir akrabasının düğünü için Kars'a gideceği öncesinde Ankara'ya gidip kardeşini aldığı biliniyor. Daha öncede bir kaç kez evden kaçtığı öğrenilen kadının nerede olduğunu merak eden ailesi genç kadından bir iz arıyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Son Bölümünde Hareketli Anlar Yaşandı

Derya'nın bir akrabası Müge Anlı'yı arayıp, Derya'nın teyzesini annesinin aradığını söyleyip 'ben iyiyim beni aramalarına gerek yoktu' dediğini söyledi. Annesi Birsen Polat yayında arandığı fakat ulaşılmadığı bilgisini Müge Anlı verdi.

Kızı Derya Canlı Yayında Annem Nerede Diye Sordu

İki çocuk annesi Birsen Polat, 16 Temmuz Pazar günü Ankara'da kayboldu. Daha öncede bir kaç kez evden kaçtığı öğrenilen kadının nerede olduğunu merak eden kızı Derya, canlı yayında annesine sitem etti. Annesinin son zamanlarda ruh halinde değişiklikler olduğunu belirten genç kız, gizli bir telefonu bulunduğundan şüphelendiklerini söyledi. Canlı yayında şoke edici bir gelişme yaşandı. Derya'nın bir akrabası Müge Anlı'yı arayıp, Derya'nın teyzesini annesinin aradığını söyleyip 'ben iyiyim beni aramalarına gerek yoktu' dediğini söyledi. Annesi Birsen Polat yayında arandığı fakat ulaşılmadığı bilgisini Müge Anlı verdi. İkinci telefon detayı ile ilgili de bilgi veren yakını, o numaranın Polat tarafından sık sık kullanıldığını ifade etti. Bu gelişmeler üzerine gözyaşlarını tutamayan Derya, canlı yayında annesine seslendi: 'Benim annem yok. Hiç demiyor musunuz? Evlatlarım ne der? Bizi bıktırdın gerçekten. Yorulduk artık senden. Yaşıyorsun ama yoksun. Annelik yap bize.'

Birsen Polat'ın Durumu Ortaya Çıktı

Birsen Polat'ın evine giden Müge Anlı ekibi, kapı duvarla karşılaştı. Yaşanan olayları Müge Anlı'ya aktaran muhabir adamın 'Gelmek istemiyor. O artık benim karım.' dediğini ifade etti. Annesinin can sağlığının güvende olmadığını ifade eden Derya, 'Annem o evde zorla tutuluyor. Yasaklı madde içeren bir hap kullanıyor' dedi.