Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Merve Çınar'ın Annesi Arayışı

Merve Çınar, yıllardır görmediği annesini Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aramak için yardım istedi. Merve'nin duygusal hikayesi ve annesinin tanıyan kişilerin ifadeleri programı izleyenleri etkiledi.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 15:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Merve Çınar'ın Annesi Arayışı

Merve Çınar'ın Annenin Arayışı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Merve Çınar, yıllardır görmediği annesini aramak için soluğu Müge Anlı'da aldı. 25 yaşındaki Merve, kendisini ve 4 yaşındaki kardeşini bırakıp giden annesi Nermin Akbağ'ı dünya gözüyle görmek istediğini, düzenini bozmayacağını ifade etti.

Annesi ve babasının resmi nikahsız evlendiklerini ve daha sonra annesinin, babasından şiddet gördüğü için bırakıp gittiğini anlatan Merve, 'Benim de 5 yaşında oğlum var. Annemi bir kere bile olsa görmek istiyorum. Çocukluğuma dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Üvey annem büyüttü beni. Ben öz anemi görmek istiyorum. Annenin vücut bulmuş halini dünyada bir kere bile olsa görmek istiyorum. Anne diyerek canı gönülden sarılmak istiyorum' dedi.

2004 yılında babasının başka bir kadınla evlendiğini ifade eden Merve, kendisini babaannesinin büyüttüğünü söyledi. Babasının annesi ile ilgili soruları yanıtsız bıraktığını söyleyen Merve, annesinin kendisini birkaç kere küçükken aradığını ifade etti. 1998 yılında dünyaya gelen Merve, annesinin kendisini komşusuna bırakarak gittiğini söyledi.

Antalya'da aşçılık yapan Merve, eşinden ayrıldığını ve kendi ayakları üstünde durma hikayesini anlatarak herkesi gözyaşlarına boğdu. Merve, 'Bana hayatı acı bir şekilde öğrettiler. Ben beş parasız sokaklarda kaldım. Zorla kendime iş buldum. Çok acı çektim. Eşimden boşandım. Oğluma tek başıma bakıyorum. Eğer annemi bulabilirsem tüm acılarım tüm kırgınlıklarım geçecek gibi hissediyorum' diyerek Müge Anlı'yı ve stüdyodakileri duygulandırdı.

Annenin Tanıyan Kişilerin İfadesi

Nermin Akbağ'ı tanıyan kişiler canlı yayına bağlanarak bildiklerini anlattı. Yayına bağlanan Nermin Akbağ'ın kuzeni, 'O zamanlar çocuklarını bırakıp gittiğini duyduk. Başka biriyle kaçtı dediler. Ondan sonra da kimse bir daha görüşmedi onunla' dedi. Yayına bağlanan başka bir izleyici ise, 'Nermin benim 1 ay öncesine kadar komşumdu. Gaziantep'te yaşıyor. Nermin, Merve'nin küçüklük fotoğrafıyla sürekli kızını aradığını ama bulamadığını anlatıyordu. Biz çok üzülmüştük. Burada ev sahibi ile anlaşamadılar. Taşındılar' diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Canlı yayına son olarak Merve'nin teyzesi bağlandı. Teyzesi, 'Nermin şimdi Bursa'da yaşıyor. Evli ve 2 çocuğu var. Merve'yi ve kardeşini çok aradı ama göstermediler' diyerek gerçekleri anlattı.

Kısa sürede bulunan Nermin Akbağ, çocuklarından eşine bahsetmediği için canlı yayına bağlanmak istemedi. Gizli konuşmak istediğini dile getirdi. Merve ise annesinin eşine seslendi ve 'Beni anlayacağını düşünüyorum ben de evladıyım kavuşmak istiyorum' dedi.