Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müge Anlı, Boşanacakları İddialarına Yanıt Verdi

Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile boşanacakları iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ayrıca Rahmi Özkan'ın ölümüyle ilgili yapılan asılsız haberleri de eleştiren Anlı, Rahmi Bey'in sağlık durumunun iyi olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 14:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Müge Anlı, Boşanacakları İddialarına Yanıt Verdi

Müge Anlı’nın Özel Hayatı

Müge Anlı, yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme geliyor. 48 yaşındaki gazeteci ve sunucu, özel hayatını sır gibi saklıyor. Geçtiğimiz yaz ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, mutlu bir evlilik sürdürdüğünü her fırsatta dile getiriyor. Ancak son günlerde bazı medya organları, Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun boşanacakları iddialarını ortaya attı.

Müge Anlı'dan Yanıt

Müge Anlı, sosyal medyada dolaşan bu iddialara sinirlendi. Rahmi Özkan'ın ölümüyle ilgili yapılan asılsız haberleri de eleştiren Anlı, açıklamasında 'Benim için de boşandı diye yazmayın. Bunları yazanlar olursa benim sosyal medyayı çok iyi kullanan seyircilerim var. Bunları spam'leyecekmişsiniz. Ben ne olduğunu bilmiyorum ama böyle şikayet edecekmişsiniz.' ifadelerini kullandı. Müge Anlı, Rahmi Bey'in sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayarak, 'Adam aslan gibi maşallah. Ben de çok mutluyum maşallah. Gözü olanın gözü çıksın. Kim böyle yazıyorsa Allah onun başına versin.' dedi.

Müge Anlı'nın Kariyeri

Magazin departmanından gündüz kuşağı programına geçiş yapan ve 2008 yılından bu yana ekranların en çok seyredilen programlarından birinin başında olan Müge Anlı, son günlerde hakkında çıkan iddialara karşılık vermeden de edemedi. Senelerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yüzlerce faili meçhul olayın açığa kavuşmasına aracılık eden başarılı gazeteci, bugün sezonun son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.