Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mucizevi Bitki ile Göz Altı Morluklarından Kurtulun

Göz altı morluklarına doğal çözüm olarak siyah hardal tohumu öneriliyor. Bir çay kaşığı siyah hardal tohumunu çiğnemeden yutarak göz altı morluklarınızdan kurtulabilirsiniz. Göz altı morlukları genetik yatkınlıktan, yorgunluğa ve çeşitli hastalıklara kadar farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Stresli yaşam, yoğun çalışma temposu, teknolojik cihazlara aşırı maruz kalma, az uyku ve yetersiz beslenme gibi faktörler göz altı morluklarının ortaya çıkmasına neden olabilir.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 14:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mucizevi Bitki ile Göz Altı Morluklarından Kurtulun

Mucizevi Bitki Göz Altı Morluklarından Kurtarıyor

Bir çok kadının şikayetçi olduğu göz altı morluklarına ne kremler ne de fondötenler çare olabiliyor. Bu formül ile göz altı morluklarınızdan doğal yolla kurtulmanız mümkün. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na göre siyah hardal tohumu göz altı morluklarının kaybolmasında kesin çözüm. İşte detaylar...

Göz Altı Morluklarından Kurtulmanın En Doğal Yolu

Bir çay kaşığı siyah hardal tohumunu çiğnemeden 1-2 yudum su ile yutmanız gerekiyor. Tohumlar sert olduğu için yutarken bir parça ekmek ile yuttuğunuzda daha kolay yutacaksınız. Sabah ve akşam bir çay kaşığı kullanmanız yeterli olacak.

Göz Altı Morlukları Neden Olur?

Göz altı morlukları, genetik yatkınlıktan yorgunluğa kadar farklı sebeplerden dolayı ortaya çıkabilir. Bununla birlikte “Göz altı morlukları neden olur?” sorusunun temel cevabı, ince göz altı derisinin altındaki damarlarda kan toplanmasıdır şeklinde yanıtlanabilir. Kan, göz çevresinde biriktikçe morarma dışında şişkinlik de meydana gelebilir. Bu durumda kapakların açılması zorlaşabilir, geçici görme bozukluğu ya da göz ve baş ağrısı olabilir.

Göz altı morlukları, kişileri kozmetik açıdan rahatsız eden ve zaman zaman sosyal hayatı aksatacak boyutta olabilen bir durumdur. Stresli yaşam ve yoğun çalışma temposunun getirdiği bir takım olumsuz faktörler, göz altı torbalarının ve morluklarının oluşmasına sebebiyet verebilir. Çok fazla bilgisayar, telefon, televizyon gibi teknolojik cihazlara bakmak, az uyumak, yeterli miktarda dinlenememek ve strese maruz kalmak, bu duruma neden olabilir. Göz altı morluğu bunlara ek olarak, kalıtsal yatkınlık nedeniyle ve yaşlanmaya bağlı olarak da gelişebilir. Bu durum ayrıca, kafaya ve göze alınan darbeler sonucu ya da yüzün herhangi bir yerine yapılan ameliyat nedeniyle ortaya çıkabilir.

Göz Altı Morlukları Kaderiniz Değil! Tek Malzemeyle Morluklara El Sallayın

Göz altı morlukları kişinin daha büyük görünmesine neden olmaktadır. Aynı zamanda koyu halkaların ortaya çıkmasında çok fazla neden bulunur. Genetik olan göz altı morluklarının yanında stres, uykusuzluk, yetersiz beslenme gibi durumlar da bu morluklara neden olmaktadır. Evde doğal yollarla ise bu morluklardan kurtulmanız mümkündür.

Gözaltı Halkaları Nasıl Yok Edilir?

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu’nun paylaşımlarına göre, gözaltı morluklarını kısa sürede geçirebilmek için siyah hardal tohumunu kullanabileceğini dikkat çekti. 1 çay kaşığı siyah hardal tohumunun bir yudum su ile yutulması, gözaltı halkalarının azalmasına ve cildin daha da sağlıklı bir görünüme sahip olmasına neden olmaktadır. Bu tarifi sabah ve akşam olacak şekilde tüketilmesi gerekmektedir.