Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Motorin Fiyatları Yeni Zamla Birlikte İkiye Katlanacak

Motorin fiyatları, eklenen yeni zamla birlikte sınır tanımıyor; peşi sıra gelen zamlarla değeri ikiye katlanacak. Motorin fiyatları değişkenliğin yüksek frekansa ulaştığı motorin sektörü, gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek olan 2 TL'lik zamla fiyatları bir hayli kabartacak. Birçok lokasyonda 40 TL'ye ulaşan motorin fiyatları, bu yeni zamın ardından Mayıs seçimlerinin ardından iki katına çıkmış olacak. Yükselen Dolar ve Brent Petrol Fiyatları Yakıt Fiyatlarını Sarsıyor. Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş ve Amerikan dolarının değer kazanması, akaryakıt fiyatlarında devamlı dalgalanmalara yol açıyor. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ardından akaryakıt fiyatlarına gelen zam, fiyatların sonralardaki dalgalanmalarına sebep oldu. Gece Yarısı Motorine 2 TL'lik zam Geliyor! Motorin fiyatlarında yeni bir zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren (13 Eylül Çarşamba) uygulanacak olan 2 TL'lik zamla birlikte, motorin fiyatları 40 TL'yi aşacak. Bu zamla birlikte,

Yayın Tarihi: 12.09.2023 16:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Motorin Fiyatları Yeni Zamla Birlikte İkiye Katlanacak

Motorin Fiyatları Yakıyor: Zam Ateşi Dur Durak Bilmiyor!

Motorin fiyatları, eklenen yeni zamla birlikte sınır tanımıyor; peşi sıra gelen zamlarla değeri ikiye katlanacak. Motorin fiyatları değişkenliğin yüksek frekansa ulaştığı motorin sektörü, gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek olan 2 TL'lik zamla fiyatları bir hayli kabartacak. Birçok lokasyonda 40 TL'ye ulaşan motorin fiyatları, bu yeni zamın ardından Mayıs seçimlerinin ardından iki katına çıkmış olacak.

Yükselen Dolar ve Brent Petrol Fiyatları Yakıt Fiyatlarını Sarsıyor

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş ve Amerikan dolarının değer kazanması, akaryakıt fiyatlarında devamlı dalgalanmalara yol açıyor. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ardından akaryakıt fiyatlarına gelen zam, fiyatların sonralardaki dalgalanmalarına sebep oldu.

Gece Yarısı Motorine 2 TL'lik Zam Geliyor!

Motorin fiyatlarında yeni bir zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren (13 Eylül Çarşamba) uygulanacak olan 2 TL'lik zamla birlikte, motorin fiyatları 40 TL'yi aşacak. Bu zamla birlikte, seçimlerden bu yana motorin fiyatlarının değeri de iki katını aşmış olacak.

Benzine Zam Haberi

Buna ek olarak, benzine de 1,50 TL civarında zam yapılması bekleniyor.