Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mondihome Kayserispor'un transfer tahtası açıldı

Mondihome Kayserispor'un transfer tahtası açıldı. Başkan Ali Çamlı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Yorucu bir yolculuğun sonunda gelen mutluluğu paylaşmak istedim. Tahta açıldı, yola devam. Bundan sonra Kayseri'yi ve Kayserispor'u ayağa kaldırmaya devam edeceğiz dedi. Transferde atağa kalkan sarı-kırmızılı kulüp, Beşiktaş'ta bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan Kartal Kayra Yılmaz'la anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki futbolcunun transferin son gününde Kayserispor'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Kartal, 3 sezon üst üste Ümraniyespor'a kiralık olarak verilmişti. Beşiktaş'ta transfer döneminin son gününde ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlılar, genç futbolcusu Kartal Kayra Yılmaz'ın sezon sonuna kadar Kayserispor'a kiralandığını açıkladı. İŞTE O AÇIKLAMA: Kulübümüzün 2025-26 sezonu sonuna kadar sözleşmesini uzattığı profesyonel futbolcumuz Kartal Kayra Yılmaz, 2023-24 sezonu sonuna kadar Mondihome Kayserispor'a geçici transfer olmuştur. Kartal Kayra Yılmaz'a yeni kulübünde başarıla

Yayın Tarihi: 15.09.2023 23:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mondihome Kayserispor'un transfer tahtası açıldı

Mondihome Kayserispor'un transfer tahtası açıldı

Başkan Ali Çamlı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Yorucu bir yolculuğun sonunda gelen mutluluğu paylaşmak istedim. Tahta açıldı, yola devam. Bundan sonra Kayseri'yi ve Kayserispor'u ayağa kaldırmaya devam edeceğiz dedi.

Transferde atağa kalkan sarı-kırmızılı kulüp, Beşiktaş'ta bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan Kartal Kayra Yılmaz'la anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki futbolcunun transferin son gününde Kayserispor'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Kartal, 3 sezon üst üste Ümraniyespor'a kiralık olarak verilmişti.

Beşiktaş'ta transfer döneminin son gününde ayrılık yaşandı

Siyah-beyazlılar, genç futbolcusu Kartal Kayra Yılmaz'ın sezon sonuna kadar Kayserispor'a kiralandığını açıkladı. İŞTE O AÇIKLAMA: Kulübümüzün 2025-26 sezonu sonuna kadar sözleşmesini uzattığı profesyonel futbolcumuz Kartal Kayra Yılmaz, 2023-24 sezonu sonuna kadar Mondihome Kayserispor'a geçici transfer olmuştur. Kartal Kayra Yılmaz'a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.