Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Molde İle Oynanan Maçta Yunus Akgün Kahraman Oldu

Molde ile oynanan ilk maçta Yunus Akgün takımın kahramanı oldu. Yunus, takımdan ayrıldı ve yerine henüz bir isim belirlenmedi. Barış Alper Yılmaz ve Tete arasında forma rekabeti yaşanıyor. Maçta Muslera'nın önünde Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino dörtlüsü görev alacak. Cezası biten Torreira ilk 11'e dönecek ve Oliveira ile orta sahada görev yapacak. İleri uçta İcardi'ye Mertens ve Kerem Aktürkoğlu destek verecek. Hollanda ekibi Nijmegen'e kiralanan Mathias Ross, etkili oyunu ile göz doldurdu.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 12:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Molde İle Oynanan Maçta Yunus Akgün Kahraman Oldu

Molde İle Oynanan Maçta Yunus Akgün Kahraman Oldu

Molde ile oynanan ilk maçta mücadelenin kahramanı olan Yunus Akgün, takımdan ayrıldı. Okan Buruk, Yunus'un yerine forma vereceği ismi ise henüz belirlemedi. Barış Alper Yılmaz ve Tete arasında idmanlarda forma rekabeti yaşanıyor. Yarın gece Muslera'nın önünde yine Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino dörtlüsü görev alacak. Cezası biten Torreira ilk 11'e dönecek ve orta sahada Oliveira'yı tamamlayacak. İleri uçtaki İcardi'ye Mertens ve Kerem Aktürkoğlu destek verecek.

ROSS KENDİNE GELDİ

Kiralık olarak Hollanda ekibi Nijmegen'e gönderilen Mathias Ross kendini buldu. Waalwijk karşısında etkili oyunu ile takımını sırtlayan Danimarkalı stoper, istatistikleri ile de göz doldurdu. 7 kez tehlike engelleyen ve %86'lık isabetli pas oranı yakalayan Ross ayrıca %70'lik ikili mücadele kazanma oranına da ulaştı.