Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Miranda Kerr, Dördüncü Çocuğunu Bekliyor

Oyuncu Orlando Bloom ile evliliğinden Flynn Christopher, iş insanı Evan Spiegel dan da Hart ve Myles adında iki oğlu bulunan manken Miranda Kerr, şu sıralar dördüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Evan Spiegel ile mutlu bir evlilik sürdüren Miranda Kerr, konuk olduğu The Kyle And Jackie O Show da samimi açıklamalarda bulundu. Henüz denemedim... Ama hiçbir şey için geç değil. Büyükannem her zaman Biraz seksi olmalısın derdi. Miranda Kerr, sözlerine Orlando Bloom ile evli olduğu dönemden bahsederek devam edip; Flynn e hamileydim. Makyaj yapmıyordum, sadece eşofmanlarımla takılıyordum. Büyükannem, Hadi Miranda, biraz çaba göster. Yüzüne bir şeyler sür. Bilirsin, erkekler görsel varlıklardır demişti şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 10:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Miranda Kerr, Dördüncü Çocuğunu Bekliyor

Oyuncu Orlando Bloom ile evliliğinden Flynn Christopher, iş insanı Evan Spiegel dan da Hart ve Myles adında iki oğlu bulunan manken Miranda Kerr, şu sıralar dördüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor.

Evan Spiegel ile mutlu bir evlilik sürdüren Miranda Kerr, konuk olduğu The Kyle And Jackie O Show da samimi açıklamalarda bulundu. Sunucu Kyle Sandilands, Miranda Kerr e Victoria s Secret melek kanatlarını yatak odasında da takıp takmadığını sordu. Bu soru karşısında utanarak kızaran Miranda Kerr, şu cevabı verdi: Henüz denemedim... Ama hiçbir şey için geç değil. Büyükannem her zaman Biraz seksi olmalısın derdi.

ERKEKLER GÖRSEL VARLIKLARDIR

Miranda Kerr, sözlerine Orlando Bloom ile evli olduğu dönemden bahsederek devam edip; Flynn e hamileydim. Makyaj yapmıyordum, sadece eşofmanlarımla takılıyordum. Büyükannem, Hadi Miranda, biraz çaba göster. Yüzüne bir şeyler sür. Bilirsin, erkekler görsel varlıklardır demişti şeklinde konuştu.