Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Milyonlarca Gence Amerika Kapıları Açılıyor: Tarih Verildi, İngilizce Şartı Aranmıyor

Amerika kapıları, milyonlarca gencin hayalini gerçekleştirmek isteyenlere açılıyor. Yurt dışında yaşam hayali kuranlar, bu hayali gerçekleştirmek için başvurularını bugün saat 18.00'e kadar tamamlamalı. Green Card (Yeşil Kart) başvuruları açıldı ve milyonlarca genç için büyük bir fırsat doğdu. Başvurular ücretsizdir, sadece vizeye hak kazananların vize ücretini ödemesi gerekmektedir. Başvuru için en az lise mezunu olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca son 5 yıl içinde en az 2 yıllık bir eğitim, deneyim veya uzmanlık gerektiren bir işte çalışmış olmanız gerekmektedir. Başvuru sırasında adaylara özel onay numarası veriliyor. Sonuçlar ise 4 Mayıs 2024 tarihinden itibaren dvprogram.state.gov web sitesi üzerinden kontrol edilebilecektir.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 12:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Milyonlarca Gence Amerika Kapıları Açılıyor: Tarih Verildi, İngilizce Şartı Aranmıyor

Milyonlarca Gence Amerika Kapıları Açılıyor: Tarih Verildi, İngilizce Şartı Aranmıyor

Amerika kapıları, milyonlarca gencin hayalini gerçekleştirmek isteyenlere açılıyor. Yurt dışında yaşam hayali kuranlar, bu hayali gerçekleştirmek için başvurularını bugün saat 18.00'e kadar tamamlamalı. İşte tüm detaylar...

SON BAŞVURU TARİHİ BUGÜN

Uzun bir süredir beklenen an geldi. Green Card (Yeşil Kart) başvuruları açıldı ve milyonlarca genç için büyük bir fırsat doğdu. Bu başvurular sayesinde Amerika'da yaşama ve oturma hakkı kazanma şansı elde edebilirsiniz. Her yıl düzenlenen çekilişle, tam 55 bin kişiye Yeşil Kart veriliyor.

GREEN CARD BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Green Card başvuruları için bir kuruma başvurmanıza gerek yok. Başvurular ücretsizdir, sadece vizeye hak kazananların vize ücretini ödemesi gerekmektedir. Başvuru için en az lise mezunu olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca son 5 yıl içinde en az 2 yıllık bir eğitim, deneyim veya uzmanlık gerektiren bir işte çalışmış olmanız gerekmektedir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sırasında adaylara özel onay numarası veriliyor. Sonuçlar ise 4 Mayıs 2024 tarihinden itibaren dvprogram.state.gov web sitesi üzerinden kontrol edilebilecektir. Hak sahibi olanlar, web sitesinde yer alan talimatları izleyerek vize başvurusu, gerekli bilgiler ve mülakat tarihlerini öğrenebilecekler. Başvuru Durum Sorgulama'da detaylar yer alacaktır.