Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Yapacağını Duyurdu! Açıklama Yeni Geldi..

Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Denizlik İşletmeleri tarafından yapılacak olan personel alımları hakkında bilgiler verildi. Alımlarda KPSS şartı aranmamakta olup, başvurular İşkur üzerinden yapılmaktadır.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Yapacağını Duyurdu! Açıklama Yeni Geldi..

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Alımı

Kamu kurumlarına personel alımları hız kesmeden devam ediyor. Alımı yapılacak olan personellerin Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Denizlik İşletmeleri (TDİ) İşçi ve Memur olarak yapılacağı bilgisi İşkur üzerinden yayımlanan ilanlarda duyuruldu. Alım yapılacak adaylarda herhangi bir KPSS notu aranmayacağı belirtilirken yaş aralığının da 18 ile 45 yaş olduğu belirtildi.

İşkur Üzerinden Yayımlanan İlanlar

İşkur üzerinden yayımlanan ilanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımları devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Denizlik İşletmeleri (TDİ) bünyelerindeki farklı kadrolarda olan çalışan eksikliğini gidermek üzere yeni işçi ve memur alımları gerçekleştirecekler. Alımlarda KPSS şartı aramazken 18 yaşından büyük ve 45 yaşından küçük adaylar arasından alım yapılacağı da belirtildi.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Son Başvuru Tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı; 2 Dağıtım Elemanı (Gıda, İçecek), 2 Aşçı Yardımcısı, 1 Genel Alan Temizleme ve Düzenleme Görevlisi / Meydancı (Otel) kadrolarında alım yapacağını belirtirken TDİ Genel Müdürlüğü ise farklı kadrolarına 10 Büro Memuru alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruların İşkur üzerinden yapılacağı belirtilirken başvuru tarihleri için son günün 28 Ağustos olduğu da belirtildi.

Alım Şartları

İşkur üzerinden alımları gerçekleşecek olan Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Denizlik İşletmeleri (TDİ) İşçi ve Memur alımları için aranan şartlar ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrumiyet bulunmama, sağlık sorununun olmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu olması olarak belirtildi.