Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Migros Sanal Markette Dev Kampanya! 100 TL Hediye Fırsatını Kaçırmayın

Migros sanal marketlerinde 1-6 Ağustos tarihlerinde yapılacak alışverişler için ilk siparişlerinizi büyük fırsat oluşturuldu. 500 TL minimum tutarda alışveriş yapanlara 100 TL indirim fırsatı sağlandı.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 21:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Migros Sanal Markette Dev Kampanya! 100 TL Hediye Fırsatını Kaçırmayın

Migros Sanal Markette Dev Kampanya! 100 TL Hediye Fırsatını Kaçırmayın

Migros sanal marketlerinde 1-6 Ağustos tarihlerinde yapılacak alışverişler için ilk siparişlerinizi büyük fırsat oluşturuldu. 500 TL minimum tutarda alışveriş yapanlara 100 TL indirim fırsatı sağlandı. İşte indirim kampanyasının detayları…

Migros sanal marketlerinde alışveriş kazandırıyor. İlk kez Migros market böyle bir kampanyaya imza attı. Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında bulunan Migros sanal market internet sitesi üzerinden yapmış olduğu kampanyayla müşterilerine büyük fırsat sunuyor. 1 Ağustos tarihinden itibaren başlayacak olan kampanya 6 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanya ile ilk kez sanal marketten sipariş verecek olanlara 100 TL indirim sunuluyor. Ancak bu indirimden faydalanmak için 500 TL tutarında alışveriş yapma şartı bulunuyor. Kampanyaya katılmak için müşterilere sağlanan indirim kodu ödeme sayfasındaki hediye çeki alanına “YAZ100” şeklinde girilmesi halinde kullanılıyor. İndirim kodu Migros sanal market web sitesi üzerinden gerçekleştirdiğiniz alışverişler için geçerlidir. Puanlarım ve İçeriklerim bölümünde kullanılan bu avantajlı kullanım Migros sanal market mobil uygulaması üzerinden yapılıyorsa ödeme adımında yer alan hediye çeklerini ve puanlarını gör bölümünden indirim kodu kullan butonuna tıklandığı durumlarda aktif hale geliyor.

Kampanya Koşulları Açıklandı

Migros marketlerde her müşteriyi yalnızca bir kez indirimden faydalanabiliyor ve kampanya kodu yalnızca bir defa satın alma işlemi için kullanılabiliyor. Kampanyanın kontenjan ile sınırlı ve belirli kontenjanın dolduğu durumlarda kullanılamadığı görülmektedir. Ayrıca indirim kodunun elektronik ve altın kategorilerinde kullanılmadığı açıklanmıştır. İndirim kodları birleştirilemiyor veya para ile satılıp paraya dönüştürülemiyor. Ayrıca sipariş iptalinin gerçekleştirilmesi veya iade söz konusu olduğunda kampanyadan tekrar faydalanmak mümkün olmuyor. Migros sanal market kampanyayı dondurma durdurma koşullarına değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için marketin müşteri hizmetleri numarası olan 0850 240 00 numarasını telefon üzerinden arayarak da detaylar hakkında bilgi edinebilirsiniz.