Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MicroStrategy İkinci Çeyrek Mali Sonuçlarını Açıklayacak

Amerika Birleşik Devletleri merkezli iş zekâsı şirketi MicroStrategy, ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıklayacak. Raporda, şirketin Bitcoin yatırımlarının durumu ve önümüzdeki çeyreklere ilişkin tahminleri yer alacak. Bu veriler BTC ve kripto para piyasası için önem taşımaktadır. Ayrıca, şirketin hisse senedi fiyatı ve Bitcoin fiyatı arasındaki ilişki de raporda değerlendirilecektir.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 14:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MicroStrategy İkinci Çeyrek Mali Sonuçlarını Açıklayacak

Amerika Birleşik Devletleri merkezli iş zekâsı şirketi MicroStrategy, ikinci çeyrek mali sonuçlarını 1 Ağustos 2023 Salı günü açıklayacak.

Bitcoin 'de dünyanın en büyük kurumsal yatırımcısı olan şirketin, BTC yatırımlarının durumu ve önümüzdeki çeyreklere ilişkin tahminleri hakkındaki kazanç beyanı da bu raporda yer alıyor olacak.

Raporda gelecek olumlu veriler ise BTC ve kripto para piyasası için olumlu sonuç doğurabilir.

MicroStrategy, Bitcoin ETF cephesinde Blackrock ve Citadel gibi şirketlerle yarışsa da lider konumda olmaya devam ediyor.

Eğer onaylanırsa, ETF'ler Microstrategy'ye kıyasla çok daha büyük bir pazar payını etkileyecektir.

Şirketin mevcut varlıklarının 152.333 $BTC civarında.

Yatırımcılar şirketin kazançlarına ve şirketin ana iş kollarından elde edilecek gelir tahminlerini yakından takip ediyor.

Bu da doğrudan şirketin önümüzdeki aylarda satın alabileceği Bitcoin miktarına dönüşecektir.

Ayrıca, MicroStrategy'nin icra kurulu başkanı ve kurucu ortağı sıfatıyla Michael Saylor da yakın vadede BTC'ye ilişkin tahminleri hakkında bir açıklama yapabilir.

Genel olarak, BTC'nin son yükseliş görüntüsünün şirketin BTC'deki gerçekleşmemiş kazançları üzerinde olumlu bir etkisi olması muhtemeldir ve bu nedenle MicroStrategy hisse senedi fiyatı yukarı yönlü eğriyi almaya devam edebilir.

Şirket hisseleri 2023 yılının başından bu yana %201,94 oranında büyürken, Bitcoin fiyatı aynı dönemde %75,09 oranında artış gösterdi.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.