Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Michael Rubin'in Yaz Partisine Ünlü İsimler Katıldı

Michael Rubin'in dün düzenlediği yaz partisine birçok ünlü isim katıldı. Partide eğlenceli anlar yaşandı ve fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü model Emrata da partiye katılan isimler arasındaydı.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 21:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Michael Rubin'in Yaz Partisine Ünlü İsimler Katıldı

Michael Rubin'in Yaz Partisine Ünlü İsimler Katıldı

Michael Rubin'in dün düzenlediği yaz partisine Hailey Bieber, Jennifer Lopez, Travis Scott, Justin Bieber, Kendall Jenner ve Kim Kardashian gibi pek çok ünlü isim katıldı. Partiden kareleri Instagram'da takipçileriyle paylaşan Michael Rubin, davetlileri beyaz giymeleri konusunda uyardı. Yıldızlar geçidine dönen partide, dünyaca ünlü isimler gece boyunca çılgınlar gibi eğlendi. Michael Rubin'in 'İnanılmaz insanlarla inanılmaz bir gece' notunu düştüğü albümünde, ABD'li yıldız Beyonce da yer aldı. Sosyal medyada 'beyaz parti' olarak adlandırılan organizasyona seksi model Emrata da katıldı. Transparan bir elbise tercih eden Emrata, göğüs ve bacak dekoltesiyle nefes kesti. Aksesuar olarak gümüş rengi bir yüzük ve ince bir kolye tercih eden güzel yıldızın keyifsiz olduğu gözlendi. Geçtiğimiz günlerde bir reklam filmi için kamera karşısına çıkan Emrata, mini tül eteğiyle kanoya bindiği anları paylaşmıştı. Modellik kariyerinde zirveye ulaşan Emrata, oyunculuğa da soyundu ancak sektördeki erkek baskısından bunaldığını söyleyip Hollywood'dan ayrıldı. İddialı pozları ve stili nedeniyle başarılarının görmezden gelindiğini söyleyen güzel yıldız, bazı insanlar tarafından yargılandığını söyledi. 2022 yılında 4 yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ayrılan Emrata'nın Sylvester Apollo adında bir oğlu var. Sosyal medyada epey aktif olan Emrata'nın Instagram'da 30 milyonu aşkın takipçisi mevcut.

Michael Rubin'in Yaz Partisine Katılan Ünlü İsimler:

  • Hailey Bieber
  • Jennifer Lopez
  • Travis Scott
  • Justin Bieber
  • Kendall Jenner
  • Kim Kardashian
  • Beyonce
  • Emrata

Emrata'nın Hayatı:

2022 yılında 4 yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ayrılan Emrata'nın Sylvester Apollo adında bir oğlu bulunmaktadır. Sosyal medyada aktif olan Emrata'nın Instagram'da 30 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.