Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MFÖ Özkan Uğur'un Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Bilgileri

MFÖ'nün usta sanatçısı Özkan Uğur, lenf kanserini daha önce iki kez yendikten sonra hastalığının nüksetmesiyle yeniden tedavi sürecine girmişti. Son üç aydır yoğun bakımda olan Uğur'un vücudundaki kanserli hücrelerin temizlendiği ancak böbreklerinde sorun yaşadığı bildirildi. Sanatçı, sağlık durumunun kontrol altında tutulabilmesi için entübe edildi.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 21:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MFÖ Özkan Uğur'un Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Bilgileri

MFÖ Özkan Uğur Kimdir?

MFÖ'nün usta sanatçısı Özkan Uğur, Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından birinin üyesidir. Kendisi aynı zamanda söz yazarı ve bestecidir.

Hastalığı Nedir?

Lenf kanserini daha önce iki kez yenen Uğur, geçtiğimiz nisan ayında hastalığının tekrar nüksettiğini duyurmuş ve yeniden tedavi sürecine girmişti. Son üç aydır yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Sağlık Durumu Hakkında Son Durum

Geçtiğimiz günlerde ünlü isimler tarafından paylaşılan 'beyaz kan arıyoruz' ilanının Özkan Uğur için olduğu anlaşıldı. Gerekli kanın kısa sürede bulunduğu belirtildi. Uğur'un vücudundaki kanserli hücrelerin temizlendiği ancak böbreklerinde sorun yaşadığı bildirildi. Bu sebeple sanatçı, sağlık durumunun daha da kontrol altında tutulabilmesi için entübe edildi.