Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Meryem Uzerli'nin Cesur Paylaşımı

Gecenin Kraliçesi, Cingöz Recai, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan Meryem Uzerli sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Cesur tarzıyla beğeni toplayan Uzerli üstsüz kamera karşısına geçti. 40 yaşında olan güzel oyuncu Cem Talu'ya poz verdi. Talu'nun objektifi karşısına geçen Uzerli üstsüz videosunu paylaştı. Meryem Uzerli'nin paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Ünlü ismin takipçileri "Hürrem Sultan", "Çok güzelsin", "Estetiksiz hali çok daha güzeldi", "Harikasın", "Güzelliğine güzellik katmış" yorumlarında bulundu. Hürrem Sultan'ımız, hasret kaldığımız Meryem Uzerli, yeni bir video paylaştı. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu'nun çektiği videoda üstsüz poz veren Meryem Uzerli, çok konuşuldu. Verdiği/aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlar da hep dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 08:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Meryem Uzerli'nin Cesur Paylaşımı

Meryem Uzerli'nin Cesur Paylaşımı

Gecenin Kraliçesi, Cingöz Recai, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan Meryem Uzerli sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Cesur tarzıyla beğeni toplayan Uzerli üstsüz kamera karşısına geçti. 40 yaşında olan güzel oyuncu Cem Talu'ya poz verdi. Talu'nun objektifi karşısına geçen Uzerli üstsüz videosunu paylaştı. Meryem Uzerli'nin paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Ünlü ismin takipçileri "Hürrem Sultan", "Çok güzelsin", "Estetiksiz hali çok daha güzeldi", "Harikasın", "Güzelliğine güzellik katmış" yorumlarında bulundu.

Hürrem Sultan'ın Yeni Videosu

Hürrem Sultan'ımız, hasret kaldığımız Meryem Uzerli, yeni bir video paylaştı. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu'nun çektiği videoda üstsüz poz veren Meryem Uzerli, çok konuşuldu. Verdiği/aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlar da hep dikkat çekiyor.