Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Merve Dizdar, İstanbul Turizm Fuarı'nda konuştu

Merve Dizdar, İstanbul Turizm Fuarı'nda 'Sinema ve Dizi Sektörü'nün Turizmdeki Rolü' konulu oturuma katıldı. Turizm fuarının olması oyuncuyu mutlu ettiğini ve dünyayı gezmek gibi bir amacı olduğunu belirtti. Ayrıca Türk dizilerinin yurt dışında büyük ilgi gördüğünü ve sinema sektörünün dünyaya açılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 10:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Merve Dizdar, İstanbul Turizm Fuarı'nda konuştu

Oyuncu, “Turizm fuarı olması mutlu etti beni... Çünkü gezmeyi seviyorum. Dünyayı dolaşma gibi bir amacım var. Fırsatım oldukça gitmeye çalışıyorum farklı yerlere” dedi. -SEÇKİN ŞENVARDAR

Merve Dizdar, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Turizm Fuarı'nda 'Sinema ve Dizi Sektörü'nün Turizmdeki Rolü' konulu oturuma katıldı. AMACIM DÜNYAYI GEZMEK Konuşma öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, Fuar gezmeyi çok seviyorum. Turizm fuarı olması da çok mutlu etti beni çünkü gezmeyi çok seviyorum. Dünyayı gezme gibi bir amacım var. Fırsatım oldukça dünyanın farklı yerlerine gitmeye çalışıyorum. Gezmeye değer çok yer olduğunu düşünüyorum dedi. ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORLAR Türk dizilerinin son yıllarda yurt dışında çok iyi çıkış yaptığını ve çoğu ülkede yayınlandığının altını çizen Dizdar, Arkadaşlarımın yurt dışında izlenmesi beni çok mutlu ediyor. Çok değerli sanatçılarımız var. Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar ve çok büyük ilgi görüyorlar. Ben daha çok sinema sektörü ile ön plana çıktım. Dünyaya açılmamız çok önemli ifadelerini kullandı. BENİ SIKIŞTIRMAYIN Merve Dizdar, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın oğluna vereceği ismi ağzından kaçırmıştı. Ünlü oyuncu, Ezgi Mola sizi aradı mı? sorusuna, Beni sıkıştırmayın, konuşmam diyerek herkesi güldürdü.