Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu Aşkı Hakkında Detaylar

Yalı Çapkını dizisiyle ismini geniş kitlelere duyuran Mert Ramazan Demir'in bir hayranı düzenlediği parti ile dikkat çekti. Afra Saraçoğlu ile başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi sayesinde kariyerinde ivme kazanan Demir, dünyanın birçok yerinden takip edilen bir yıldız haline geldi. Yer aldıkları dizide yakınlaştıkları yönündeki haberler sonrası, uzun süredir birliktelik yaşadığı Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılıp partneri ve yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu tepkilerin odağı olmuştu.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 10:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu Aşkı Hakkında Detaylar

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu Aşkı

Yalı Çapkını dizisiyle ismini geniş kitlelere duyuran Mert Ramazan Demir'in bir hayranı düzenlediği parti ile dikkat çekti. Afra Saraçoğlu ile başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi sayesinde kariyerinde ivme kazanan Demir, dünyanın birçok yerinden takip edilen bir yıldız haline geldi.

Yer aldıkları dizide yakınlaştıkları yönündeki haberler sonrası, uzun süredir birliktelik yaşadığı Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılıp partneri ve yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu tepkilerin odağı olmuştu. Eskiden çok yakın arkadaş olan bu üçlü arasındaki gelişmeler günlerce magazinde yer bulmuştu.

Afra Saraçoğlu'na son olarak bu soruldu ama bakın güzel oyuncu ne cevap verdi... Afra Saraçoğlu, önceki akşam arkadaşının rol aldığı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Salona girerken görüntülenen oyuncu, sevgilisi Mert Ramazan Demir ile ilgili sorulara sinirlenerek 'Arkadaşlar konuşacak bir şey yok. Bıkmadınız mı aynı soruları tekrar tekrar sormaya?' dedi.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı devam ediyor. Çok sağlam bir kaynaktan öğrendim ki, ne ailelerin bu aşka müdahalesi olmuş ne de bir ayrılık yaşanmış. Doludizgin aşklarını yaşamaya devam ediyorlarmış. Ancak dizinin yapımcısı, ilişkileriyle ilgili konuşmalarını ve birlikte görünmelerini yasakladığı için aşklarını gözlerden uzak yaşıyorlarmış.